ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε τελικά να εγγράψει τον Ντάνι Ολμο, παίζει στο Βαγιέκας

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε τελικά να εγγράψει τον Ντάνι Ολμο, παίζει στο Βαγιέκας
AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Παρά το γεγονός πως υπήρχαν ενδείξεις για το αντίθετο, η Μπαρτσελόνα πέτυχε τελικά να εγγράψει τον Ντάνι Όλμο και ο Ισπανός διεθνής θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στη Βαγιεκάνο την Τρίτη (27/8).

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά και να κινδύνεψε να μην τον έχει διαθέσιμο για άλλο ένα παιχνίδι, όμως η Μπαρτσελόνα κατάφερε τελικά να εγγράψει τον Ντάνι Όλμο την Δευτέρα (26/8) το απόγευμα και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα κάνει το ντεμπούτο του την Τρίτη (27/8) απέναντι στη Βαγιεκάνο για την 3η αγωνιστική της La Liga.

Οι αποχωρήσεις των τελευταίων ημερών, ιδιαίτερα εκείνες των Γκιντογκάν και Λενγκλέ, όπως και η απώλεια του Κρίστενσεν που θα μείνει εκτός για δύο μήνες λόγω τραυματισμού, επέτρεψαν στους μπλαουγκράνα να εγγράψουν τον 26χρονο εντός διορίας για τον αγώνα στο Βαγιέκας.

Έτσι ο Ισπανός διεθνής βρίσκεται στη διάθεση του Χάνσι Φλικ για πρώτη φορά, αφού έχασε τα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Βαλένθια και Αθλέτικ. Στο παιχνίδι μάλιστα απέναντι στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Γερμανός τεχνικός είχε συμπεριλάβει τον Όλμο στην αποστολή ελπίζοντας πως η διοίκηση θα προλάβαινε να τον εγγράψει όμως αυτό τελικά δεν συνέβη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ