ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Audi, εκ των επίσημων χορηγών της Μπαρτσελόνα, παρέδωσε χθες στους παίκτες και τον Βιλανόβα, τα νέα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούν στη διάρκεια της σεζόν 2012-13. Η εκδήλωση έγινε στο ιστορικό κτίριο της Μασία, όπου οι «μπλαουγκράνα» παρέδωσαν μαθήματα οδικής συμπεριφοράς σε πιτσιρικάδες! (φωτογραφίες)

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα παρέλαβαν χθες από την Audi τα νέα τους αυτοκίνητα για τη φετινή σεζόν.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ιστορική αγροικία της Μασία και οι «μπλαουγκράνα» παρέδωσαν μαθήματα οδικής συμπεριφοράς σε μικρά παιδιά.

Όπως ακριβώς είχε συμβεί πριν δέκα μέρες με τους παίκτες της Ρεάλ, χθες ήταν η σειρά της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα, με επικεφαλής τον Τίτο Βιλανόβα, να παραλάβει από την Audi τα νέα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιούν οι «μπλαουγκράνα» στη διάρκεια της φετινής σεζόν, κάτι που προβλέπεται από τη συμφωνία που έχουν υπογράψει ο σύλλογος της Βαρκελώνης και η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο παλιό γήπεδο της ιστορικής αγροικίας της Μασία, που πλέον έχει μετατραπεί σε χώρο στάθμευσης.

Τους παίκτες συνόδευσαν μικρά παιδιά τα οποία επιλέχθηκαν μετά από κλήρωση ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου. Όλοι μαζί πήραν μέρος σε μια σειρά από δραστηριότητες που αποσκοπούσαν στο να διδαχθούν οι μικροί φίλοι της Μπαρτσελόνα πώς να συμπεριφέρονται σωστά ως πεζοί στο δρόμο αλλά και να πάρουν τα πρώτα τους μαθήματα ως οδηγοί. Το πάρκινγκ της Μασία διαμορφώθηκε από τους ανθρώπους της Audi σε πίστα και οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την ψυχή τους στην εκδήλωση.

Ο Μέσι, ο Τσάβι, ο Ινιέστα και όλοι οι υπόλοιποι έδειξαν στα πιτσιρίκια πώς πρέπει να περνούν το δρόμο, τη χρησιμότητα των διαβάσεων, αλλά και το πώς πρέπει να αντιδρούν σε επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Στη συνέχεια έδωσαν βασικές συμβουλές στα μικρά, τα οποία οδήγησαν ηλεκτρικά καρτ που είχαν μετατραπεί εξωτερικά σε μοντέλα της Audi. Όταν τα πιτσιρίκια χόρτασαν από σλάλομ και βόλτες, τότε παρέδωσαν τα κλειδιά των αυτοκινήτων στους παίκτες και ήρθε η σειρά των μεγάλων να δοκιμάσουν τα νέα τους μοντέλα.

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ήταν παρών στην εκδήλωση.

Κάθε ένας από τους «μπλαουγκράνα» πήρε μαζί του και ένα παιδάκι και μαζί έκαναν μερικούς γύρους στην πίστα, ενώ μετά ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Παρών στην εκδήλωση και σε μεγάλα κέφια ήταν ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος επέλεξε ένα Audi A1 Sportback 1.6 TDI S. Ο αρχηγός Κάρλες Πουγιόλ διάλεξε ένα Q5, ο Μέσι ένα Q7, ο Σεσκ ένα Α7, ενώ ο Τίτο Βιλανόβα το καινούργιο Q3. Συνολικά παραδόθηκαν 26 αυτοκίνητα, παρουσία του διευθυντή της Άουντι στην Ισπανία, Μανουέλ Καμπαγέρο και των αντιπροέδρων του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και Τζόρντι Καρντονέρ. Σε όλους τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους, η Audi χάρισε μινιατούρες αγωνιστικών αυτοκινήτων της εταιρίας.

Δείτε τώρα τα μοντέλα που επέλεξαν μερικοί από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα:

- Κάρλες Πουγιόλ / Audi Q5 3.0 TDI Quattro

- Λιονέλ Μέσι / Audi Q7 3.0 TDI Quattro tiptronic

- Αντρές Ινιέστα / Audi Q7 3.0 TDI Quattro tiptronic

- Τσάβι / Audi A7 3.0 TDI Quattro tiptronic

- Φάμπρεγας / Audi A7 3.0 TDI Quattro tiptronic

- Βίκτορ Βαλντές / Audi Q7 3.0 TDI Quattro tiptronic

- Ντάνι Άλβες / Audi Q7 3.0 TDI Quattro tiptronic

- Νταβίδ Βίγια / Audi A1 Sportback 1.4 TFSI S tronic

- Σέρχιο Μπουσκέτς / Audi Q7 3.0 TDI Quattro tiptronic

- Ζεράρ Πικέ / Audi Q7 3.0 TDI Quattro tiptronic

- Τίτο Βιλανόβα / Audi Q3 2.0 TDI Quattro S tronic

Πηγές: Marca & Mundo Deportivo

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

Η Μπαρτσελόνα στο βολάν!

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ