ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα θα δέσει τον Γιαμάλ με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2030

Ο Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαγιόρκα για τη La Liga 2023-2024 στο "Γιουίς Κομπανίς", Βαρκελώνη | Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024
Ο Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μαγιόρκα για τη La Liga 2023-2024 στο "Γιουίς Κομπανίς", Βαρκελώνη | Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 © 2024/JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Λαμίν Γιαμάλ στο Καμπ Νόου για πολλά ακόμη χρόνια και σύμφωνα με τη MARCA τού προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές μέχρι το 2030 και το οποίο θα υπογράψει μόλις ενηλικιωθεί.

Η Μπαρτσελόνα έχει στα χέρια της ένα διαμάντι και δεν θέλει με τίποτα να το χάσει. Αυτό το πολύτιμο διαμάντι είναι ο Λαμίν Γιαμάλ, με το 17χρονο wonderkid να ανεβάζει κατακόρυφα την αξία του μετά το Euro 2024.

Οι εμφανίσεις του, τα νούμερα και οι επιδόσεις του έχουν κάνει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να μιλά για εκείνον, με την Μπαρτσελόνα να είναι έτοιμη να περάσει στη δράση.

Παρότι υπέγραψε σχεδόν πριν από έναν χρόνο (2 Οκτωβρίου 2023), οι Καταλανοί ετοιμάζουν νέο συμβόλαιο με βελτιωμένες απολαβές, καθώς το παρών του προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, το νέο συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2030 και ο Ισπανός διεθνής θα μπορεί να υπογράψει μόλις ενηλικιωθεί, δηλαδή τον προσεχές Ιούλιο.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και πλέον απομένει απλά να κλείσει τα 18 του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΛΑΜΙΝ ΓΙΑΜΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ