ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Μπενφίκα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην αγορά του Παυλίδη, σύμφωνα με την Record

Ο Βαγγέλης Παυλίδης
Ο Βαγγέλης Παυλίδης EUROKINISSI SPORTS

Η Μπενφίκα πλησιάζει στην αγορά του Παυλίδη από την Άλκμααρ και σύμφωνα με την Record όλα θα επισημοποιηθούν μετά την πώληση του Αρτούρ Καμπράλ. Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του SPORT24.

"Όλα υπό έλεγχο με τον Παυλίδη". Έτσι γράφει η Record για την υπόθεση της αγοράς του Έλληνα επιθετικού από την Μπενφίκα. Οι άνθρωποι της ομάδας από την Λισαβόνα ταξίδεψαν στην Ολλανδία, προκειμένου να κλείσουν την συμφωνία με την Άλκμααρ.

Η Μπενφίκα θα χρειαστεί να πληρώσει στους Ολλανδούς ένα ποσό πάνω από τα 20.000.000 ευρώ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Παυλίδη. Το πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει πως απαιτείται ένα ακόμη βήμα.

Προκειμένου να αποτυπωθεί στα χαρτιά η συμφωνία της Μπενφίκα με την Άλκμααρ για τον Παυλίδη, θα χρειαστεί πρώτα οι Πορτογάλοι να προχωρήσουν στην πώληση του Αρτούρ Καμπράλ. Το περασμένο καλοκαίρι είχαν δαπανήσει 20.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Φιορεντίνα.

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του SPORT24, με τον Αντώνη Οικονομίδη να γράφει πως ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν ήταν απλώς ένα όνομα στη λίστα της Μπενφίκα, αλλά ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ