ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Μπεσίκτας καλωσόρισε τον Ιμόμπιλε

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε 2024 AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Μπεσίκτας γνωστοποίησε μέσω των λογαριασμών της στα social media την άφιξη του Τσίρο Ιμόμπιλε στην Τουρκία για εκείνη, με τον 34χρονο Ιταλό επιθετικό να αποχαιρετάει από την πλευρά του την Λάτσιο έπειτα από οκτώ χρόνια συνεργασίας.

Μετά από οκτώ χρόνια στην Λάτσιο (207 γκολ σε 340 συμμετοχές, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο με την ομάδα της Ρώμης) ο Τσίρο Ιμόμπιλε αλλάζει φανέλα και χώρα, με την Μπεσίκτας να έρχεται σε συμφωνία με τους πρωτευουσιάνους και να καλωσορίζει τον 34χρονο Ιταλό στράικερ μέσω video που δημοσίευσε το βράδυ της Παρασκευής (12/7).

"Δεν ήταν εύκολο να πάρω αυτή την απόφαση, μίλησα με τον πρόεδρο και τη διοίκηση και έκαναν αποδεκτή την απόφασή μου. Σε όλα τα πράγματα υπάρχει μία αρχή και ένα τέλος.

Αυτό είναι το τέλος μία όμορφης περιπέτειας. Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω όλους, όμως η μεγαλύτερη αγκαλιά πηγαίνει σε όλους τους οπαδούς.

Με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι τους", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιμόμπιλε, στο πλαίσιο των αποχαιρετιστήριων δηλώσεών του προς την Λάτσιο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μπεσίκτας συμφώνησε να καταβάλλει στην Λάτσιο το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ