ΙΤΑΛΙΑ

Η Μπολόνια περιμένει την οριστική απάντηση του Χούμελς

Dortmund's Mats Hummels applauds to supporters after the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund at the BayArena in Leverkusen, Germany, Sunday, Dec. 3, 2023 (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ματς Χούμελς. © 2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Ματς Χούμελς βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην μετακίνησή του στη Μπολόνια, ωστόσο ο ίδιος έκρινε πως χρειάζεται πίστωση χρόνου προκειμένου να απαντήσει στον ιταλικό σύλλογο.

Η Μπολόνια έχει προχωρήσει πολύ την υπόθεση του Ματς Χούμελς και πλέον απομένει μόνο να δώσει το πράσινο φως ο Γερμανός αμυντικός προκειμένου να ταξιδέψει στην Ιταλία και να ανακοινωθεί από την ομάδα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η Μπολόνια είχε ήδη κλείσει εισιτήρια για την πτήση προς Ιταλία ούτως ώστε ο 35χρονος στόπερ να περάσει άμεσα από εργομετρικές εξετάσεις, όμως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου να απαντήσει οριστικά.

Αυτή την εξέλιξη επιβεβαίωσε και ο CEO της ομάδας, ο οποίος δήλωσε: "Περιμένουμε να αποφασίσει ο Χούμελς, έχουμε παρουσιάσει το πρόγραμμά μας".

Εφόσον ο ίδιος απαντήσει θετικά, τότε θα υπολογίζεται ως ο αντικαταστάτης του Καλιαφόρι, ο οποίος αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αποκτηθεί από την Άρσεναλ έναντι ενός ποσού που θα ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ SERIE A ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ