ΓΑΛΛΙΑ

Κατρακύλα για την Μπορντό: Έπεσε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Bordeaux's Jimmy Briand grimaces after missing a chance to score during the Europa League group C soccer match between Slavia Prague and FC Girondins de Bordeaux at the Eden stadium in Prague, Czech Republic, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Τζίμι Μπράιαντ με τη φανέλα της Μπορντό το 2018 @ 2024 PETR DAVID JOSEK / AP IMAGES

Η Μπορντό αποφάσισε να πέσει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, καθώς βρέθηκε σε δεινή οικονιμικά θέση. Όλοι οι παίκτες με συμβόλαια θα μείνουν ελεύθεροι και το προπονητικό κέντρο θα δείξει.

Η Μπορντό βρέθηκε να είναι μεταξύ των μεγάλων ομάδων στο γαλλικό πρωτάθλημα πριν από περίπου δέκα χρόνια, ωστόσο τώρα θα βρεθεί από τα σαλόνια στα αλόνια, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Η πρόταση για εξαγορά του συλλόγου δεν προχώρησε, όπως ανακοίνωσε η ίδια προ ημερών και λόγω των οικονομικών προβλημάτων αποφάσισε να μη συμμετάσχει στην τρίτη κατηγορία, αλλά να πέσει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Μάλιστα η Μπορντό έχει ενημερώσει ήδη την ομοσπονδία για την απόφασή της. Όλα τα ενεργά επαγγελματικά συμβόλαια θα τερματιστούν αυτομάτως και το προπονητικό κέντρο θα κλείσει.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ