ΑΓΓΛΙΑ

Η Μπρίστολ Σίτι έκανε το πρώτο βήμα

Η Μπρίστολ Σίτι έκανε το πρώτο βήμα
νομπλ για γκαρα

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό των πλέι-οφ της Championship πήρε η Μπρίστολ Σίτι, που επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 2-1 στο "Σέλχαρστ Παρκ"

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν το φαβορί λόγω φόρμας, όμως η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ παρουσιάστηκε αγνώριστη. Η Μπρίστολ Σίτι ήταν καλύτερη και κατέκτησε δίκαια τη νίκη, έστω και στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Λούις Κάρεϊ στο 53ο λεπτό του αγώνα (0-1), όμως ο Σκωτσέζος αμυντικός στο 87' έκανε πέναλτι, ανατρέποντας τον Ζοσέ Φοντέ. Ο Μπεν Γουάτσον ισοφάρισε σε 1-1 από την άσπρη βούλα για τους "αετούς", αλλά στις καθυστερήσεις ο Ντέιβιντ Νομπλ με άπιαστο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Μπρίστολ Σίτι. Μάλιστα, ο αγγλικός Τύπος επισήμανε πως το γκολ του Άγγλου μέσου ήταν το καλύτερο φέτος στην Championship!

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη (13/5) στην έδρα της Μπρίστολ Σίτι... Την Κυριακή (11/5), η Γουότφορντ θα υποδεχθεί τη Χαλ στο δεύτερο ημιτελικό των πλέι-οφ της Championship, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στην έδρα της Χαλ την προσεχή Τετάρτη (14/5). Οι νικήτριες των δύο ημιτελικών θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του "Γουέμπλεϊ", με φόντο το τρίτο εισιτήριο για την Premier League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κρίσταλ Πάλας-Μπρίστολ Σίτι 1-2 (87' πεν. Μπεν Γουάτσον-53' Λούις Κάρεϊ, 90'+ Ντέιβιντ Νομπλ)



TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ