ΑΓΓΛΙΑ

Η νέα σέξι "κατάκτηση" του Ντεφόε!

Η νέα σέξι "κατάκτηση" του Ντεφόε!
Ντεφόε-σύντροφος

Η σέξι Γκιγκλ πέρασε μία ερωτική νύχτα με τον Ντεφόε, "χωρίζοντάς" τον από τη Ντάνιελ Λόιντ (photos+vid)!

Το "εκρηκτικό" μοντέλο Ντάνιελ Λόιντ διατηρούσε δεσμό για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Ντεφόε, με την σχέση τους να είναι από τις πλέον συζητημένες στο "Νησί", όμως αυτή διακόπηκε πρόσφατα, με την εφημερίδα "News of the world" να αποκαλύπτει ότι μία ιδιαίτερα σέξι κοπέλα ονόματι Τζιγκλ, είναι η... αιτία του χωρισμού!
Την αποκάλυψη αυτή έκανε η ίδια η κοπέλα, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε υποστήριξε ότι την ώρα που η Ντάνιελ ήταν στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει μία πλαστική στήθους, ο "καλός" της: έπιανε κουβέντα μαζί της σε νυχτερινό κέντρο, την οδηγούσε σπίτι του μετά από μπαράζ ερωτικών μηνυμάτων, ενώ έκανε σεξ μαζί της αγνοώντας μηνύματα που έπαιρνε την ίδια νύχτα από τη Λόιντ.

Σύμφωνα με την ξανθιά "πέτρα του σκανδάλου" το... μοιραίο βράδυ που έγινε η γνωριμία της με τον Ντεφόε (όταν ήταν ακόμα παίκτης της Τότεναμ) έγινε στις 23 Ιανουαρίου σε νυχτερινό κλαμπ της αγγλικής πρωτεύουσας, με τον παίκτη να μη χάνει καθόλου καιρό...

"Φορούσα μίνι μαύρη φούστα, λεοπαρδαλέ σύνολο και ψηλά τακούνια. Ξαφνικά μου έδωσε το ασημί του τηλέφωνο και μου είπε να γράψω εκεί το κινητό μου. Νόμιζα ότι ήταν ελεύθερος οπότε έγραψα το τηλέφωνο, όμως του είπα ότι έφευγα για να συναντήσω κάποιους φίλους σε άλλο κλαμπ.

Ο Ζερμέν και οι φίλοι του προσπάθησαν να με πείσουν να μείνω όμως εγώ έφυγα".




Τα "καυτά" μηνύματα έφεραν αποτέλεσμα...
Μετά από αρκετά "καυτά" μηνύματα που της έστειλε στο κινητό μέσα στη νύχτα ο Ντεφόε, οι δυο τους συναντήθηκαν σε άλλο νυχτερινό κλαμπ στη συνέχεια, με την επιχείρηση "αποπλάνηση" από πλευράς του 26χρονου Άγγλου άσου να κορυφώνεται:

"Ξεκινήσαμε να μιλάμε, όμως διαρκώς χάιδευε το πίσω μέρος του ποδιού μου. Όταν φτάσαμε σπίτι του εξαφανίστηκαν οι δύο φίλοι του και μας άφησαν μόνους.

Το σπίτι του Ζερμέν είναι τεράστιο, έχει τρεις ορόφους, με ένα δωμάτιο για να παίζει παιχνίδια, και αίθουσα σινεμά στον πάνω όροφο.




Η κρεβατοκάμαρα ήταν μεγάλη και την λάτρεψα. Δίπλα από το κρεβάτι παρατήρησα ότι υπήρχε μία κάρτα και η φωτογραφία μίας γυναίκας όμως δεν έδωσα μεγάλη σημασία.

Καθώς ξαπλώσαμε στο κρεβάτι παρακολουθώντας ένα μουσικό κανάλι, ο Ζερμέν άρχισε να χαϊδεύει τα πόδια μου, μετά την κοιλιά μου, και γινόταν όλο και πιο τρυφερός.




"Μου έκανε συνεχώς κοπλιμέντα για τα πόδια μου"
Αμέσως μετά έφυγε από το δωμάτιο και όταν ξαναγύρισε ήταν γυμνός, εμφανώς ενθουσιασμένος, και με ένα προφυλακτικό στο χέρι έτοιμος για δράση. Το σεξ που κάναμε ήταν εκπληκτικό. Καταλήξαμε να κάνουμε έρωτα στον πάτωμα.

Μου φάνηκε λίγο περίεργο πως ήταν ξυρισμένος στο επίμαχο σημείο, όμως το ωραιότερο πράγμα σε εκείνον ήταν το δέρμα του.

Μου είπε ότι χρησιμοποιεί λάδι από τριαντάφυλλο πάνω του. Σοκαρίστηκε πάντως όταν του είπα ότι δεν θέλω να κάνουμε τα... προκαταρκτικά.






Μου έκανε συνεχώς κοπλιμέντα για τα πόδια μου, όμως δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται και πολύ για το στήθος μου. Ήταν πολύ περίεργο το γεγονός ότι δεν μου ζήτησε να βγάλω το πάνω εσώρουχό μου".


"Αισθάνθηκα ότι με είχε χρησιμοποιήσει..."
Όπως όμως αποκαλύπτει η εφημερίδα "News of the world", εκείνη τη νύχτα το κινητό του Ντεφόε είχε βομβαρδιστεί από μηνύματα που του έστελνε από το νοσοκομείο η Ντάνιελ Λόιντ, με τα μηνύματα αυτά να μένουν πάντως αναπάντητα από πλευράς του παίκτη.

"Πέσαμε για ύπνο μέχρι τις 7 το πρωί, ώσπου μας ξύπνησε η μαμά του Ζερμέν που του τηλεφώνησε. Και οι δύο θέλαμε να κάνουμε πάλι σεξ, όμως ο Ζερμέν δεν είχε άλλα προφυλακτικά.

Προσπάθησε να με πείσει να πεταχτώ για λίγο έξω και να πάρω μερικά, όμως αρνήθηκα, οπότε περιοριστήκαμε να πάρουμε πρωινό μαζί.





Η Τζιγκλ έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι του Ντεφόε, και στη συνέχεια έμαθε από έναν φίλο της ότι ο Άγγλος άσος δεν ήταν ελεύθερος, αλλά αντίθετα είχε σχέση εκείνη την περίοδο με τη Ντάνιελ Λόιντ.

"Ήμουν συντετριμμένη. Αισθάνθηκα φθηνή και ότι με είχαν χρησιμοποιήσει. Δεν θα κοιμόμουν ποτέ με τον άνδρα άλλης γυναίκας, αν το ήξερα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Ντάνιελ για να της πω τί συνέβη και τελικά με πήρε αυτή τηλέφωνο.

Αρχικά δεν με πίστεψε, όμως όταν άκουσε τις λεπτομέρειες που της είπα, έκλεισε το τηλέφωνο, μάζεψε τα πράγματά της και παράτησε τον Ντεφόε. Απλά έκανα αυτό που πιστεύω ότι ήταν το σωστό",

κατέληξε η Τζιγκλ.

Απολαύστε την "πέτρα του σκανδάλου", Τζιγκλ, σε 8 φωτογραφίες:

















Δείτε την πρώην (πλέον) σύντροφο του Ντεφόε, Ντάνιελ Λόιντ:















































Δείτε βίντεο με την "εκρηκτική" Τζιγκλ.






















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ