ΑΡΗΣ

Η νίκη άργησε δέκα μήνες

Η νίκη άργησε δέκα μήνες

Ο Άρης πανηγύρισε την παρθενική του φετινή εντός έδρας νίκη και έσπασε ένα αρνητικό σερί δώδεκα συνεχόμενων αγώνων. Διαβάστε ποια ήταν η τελευταία φορά που είχε κερδίσει.

Μία νίκη τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας πήρε ο Άρης, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά παρατράγουδα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του.

Το γκολ του Αγάνθο ήταν αρκετό για να δώσει στους Θεσσαλονικείς την πρώτη το πρώτο τους φετινό εντός έδρας τρίποντο, αφού ως τώρα μετρούσαν έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Τελευταία φορά που είχαν γευτεί τη χαρά της νίκης στο "Βικελίδης" οι "κίτρινοι" ήταν τον Απρίλιο, όταν με τον Σούλη Παπαδόπουλο και πάλι στον πάγκο είχαν επιβληθεί του Αστέρα Τρίπολης με 5-1.

Αν συμπεριλάβει κανείς και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο έληξε χωρίς σκορ, τότε ο αριθμός των παιχνιδιών χωρίς νίκη για τον Άρη εντός έδρας φτάνει τα 12. Ωστόσο, πλέον του δίνεται η ευκαιρία την Κυριακή να ζευγαρώσει τις νίκες του με τη Βέροια, κάτι που έχει να πετύχει από τις αρχές Μαρτίου, όταν είχε νικήσει Παναθηναϊκό (1-0) και Λεβαδειακό (4-0) κατά σειρά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ