ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Νότιγχαμ κέρδισε την "κούρσα" από τη Γουέστ Χαμ και κάνει δικό της τον Μιγκέλ από την Κορίνθιανς

Ο Κάρλος Μιγκέλ της Κορίνθιανς
Ο Κάρλος Μιγκέλ της Κορίνθιανς © 2024 ANDRE PENNER / AP IMAGES

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη globo, η Νότιγχαμ κέρδισε τον αγγλικό ανταγωνισμό και προσφέροντας την καλύτερη πρόταση στην Κορίνθιανς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 25χρονου τερματοφύλακα, Κάρλος Μιγκέλ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι αρκετά πιθανό να αλλάξει δύο από τους τερματοφύλακές της, καθώς τόσο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος -τον οποίο θέλει να πουλήσει-, όσο κι ο Ματ Τέρνερ έχουν το ελεύθερο να φύγουν από την αγγλική ομάδα.

Δημοσίευμα της βραζιλιάνικης globo αναφέρει την Κυριακή (09/06) πως η αγγλική ομάδα έκλεισε το deal με την Κορίνθιανς και θα κάνει δικό της τον Κάρλος Μιγκέλ (2,05μ.) ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για πέντε χρόνια.

Αν κι ο 25χρονος κίπερ είχε προτάσεις από Ιταλία και Ισπανία, επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην Premier League. Μάλιστα, εκτός από τη Νότιγχαμ, υπήρχε ακόμα μία ομάδα από την Αγγλία που διεκδικούσε τον Βραζιλιάνο, κι αυτή ήταν η Γουέστ Χαμ.

Ωστόσο, η Νότιγχαμ προσέφερε καλύτερη πρόταση, κερδίζοντας έτσι την κούρσα. Στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το deal, με τον αγγλικό σύλλογο να πληρώνει τη ρήτρα αποδέσμευσης, καθώς ο Μιγκέλ είχε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ