ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Νότιγχαμ κλείνει τον Ζότα Σίλβα που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Portugal's Jota Silva attempts a shot at goal during a friendly soccer match between Portugal and Sweden at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, March 21, 2024. (AP Photo/Luis Vieira)
Portugal's Jota Silva attempts a shot at goal during a friendly soccer match between Portugal and Sweden at the D. Afonso Henriques stadium in Guimaraes, Portugal, Thursday, March 21, 2024. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO / LUIS VIEIRA

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με την Γκιμαράες για την απόκτηση του Ζότα Σίλβα, έναν παίκτη για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης της με τον Ζότα Σίλβα και μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να τον κάνει δικό της από την Βιτόρια Γκιμαράες, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Μάλιστα οι δύο πλευρές είναι στα τελευταία στάδια των διαπραγματεύσεων καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Ζότα Σίλβα είχε εκδηλώσει θερμό ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο φαίνεται ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ