ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η οικογένεια Αρνό και ο όμιλος Red Bull επισημοποίησαν το σχέδιο εξαγοράς της Paris FC

Η οικογένεια Αρνό και ο όμιλος Red Bull επισημοποίησαν το σχέδιο εξαγοράς της Paris FC
PRINT SCREEN

Η Paris FC μπήκε στο στόχαστρο της Red Bull και ο γάμος είναι πλέον μία ανάσα από το να πραγματοποιηθεί, με το "RMC" να αποκαλύπτει πως ο συγκεκριμένος όμιλος και η οικογένεια Αρνό γνωστοποίησαν το σχέδιο εξαγοράς του γαλλικού συλλόγου.

Η Red Bull έχει πολύ υψηλές ποδοσφαιρικές βλέψεις και αυτό φάνηκε με την πολύ ηχηρή μεταγραφή που πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες, όταν σύναψε συμφωνία με τον Γιούργκεν Κλοπ, προκειμένου ο Γερμανός να αναλάβει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της.

Δεν περιορίστηκε όμως μόνο εκεί ο πολυεθνικός όμιλος, αφού στο δίκτυο ποδοσφαιρικών συλλόγων που έχει στην κατοχή της θέλει να προσθέσει ακόμη ένα μέλος, την Paris FC.

Βρήκε μάλιστα τον ιδανικό συμπαίκτη, την οικογένεια Αρνό, με το συγκεκριμένο ισχυρό δίδυμο να επισημοποιούν την Πέμπτη (17/10) το σχέδιό τους για την εξαγορά του συλλόγου της γαλλικής πρωτεύουσας, που αγωνίζεται φέτος στην Ligue 2.

"Οι αξίες που μεταφέρει, το πάθος που γεννά, τα συναισθήματα που προκαλεί το ποδόσφαιρο ήταν από καιρό ένα μεγάλο πάθος για εμάς, οι αθλήτριες και οι νέοι επιδιώκουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους μέσα από αυτό το έργο.

Επιθυμούμε να συνεχίσουμε να ενσωματώνουμε τις αξίες των υψηλών προδιαγραφών, την κουλτούρα της προσπάθειας και τον σεβασμό για τις παραδόσεις ενός μεγάλου (και μελλοντικού πολύ μεγάλου) συλλόγου,

Η Paris FC είναι παράδειγμα από πολλές απόψεις και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πιερ Φερατσί, ο οποίος παραμένει μέτοχος και στον οποίο βασιζόμαστε ακόμα πολύ ως πρόεδρο και όλα τα μέλη του προσωπικού της Paris FC για την εξαιρετική δουλειά έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής

Με την υποστήριξή μας, καθώς και με την υποστήριξη της Red Bull, είμαστε σίγουροι ότι, σταδιακά, θα γράψουμε μαζί μια όμορφη σελίδα στο γαλλικό ποδόσφαιρο, χωρίς να θέτουμε συγκεκριμένους στόχους στην παρούσα φάση. Ο αθλητισμός μερικές φορές επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις", τόνισε ο Αντουάν Αρνό, καταθέτοντας τις σκέψεις της οικογένειάς του και της Red Bull ενόψει της επικείμενης εξαγοράς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ RED BULL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ