ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η "Olé" πικάρει τον Ρονάλντο με... Μέσι

Cristiano Ronaldo of Portugal, left, and Lionel Messi of Argentina stand next to each other during their International Friendly soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday Nov. 18, 2014. (AP Photo/Jon Super)
Cristiano Ronaldo of Portugal, left, and Lionel Messi of Argentina stand next to each other during their International Friendly soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday Nov. 18, 2014. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER, FILE

Η Αργεντινή κάνει πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου (16/06) στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η "Olé" βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να πικάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το ποιος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών.

H εκπληκτική εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ισπανία προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού παγκοσμίως, με τα ισπανικά και πορτογαλικά ΜΜΕ να αποθεώνουν τον 33χρονο σούπερ σταρ.

Αντίθετα, η "Olé" βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να πικάρει τον CR7, με αφορμή και την πρεμιέρα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο το μεσημέρι του Σαββάτου (16/06, 16:00). Η αργεντίνικη εφημερίδα χρησιμοποίησε τη λέξη "Calma" στο πρωτοσέλιδό της, που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Ρονάλντο, αποθεώνοντας, όμως, τον Λιονέλ Μέσι.

"Ήρεμα, εδώ είμαι εγώ", είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία σχολιάζει παράλληλα πως "Ο Λίο ξεκινά το τέταρτο Μουντιάλ του. Είναι ο αρχηγός του μεγάλου αργεντίνικου ονείρου στο ντεμπούτο της Εθνικής απέναντι στην Ισπανία. Η Μόσχα θα δει σήμερα τον καλύτερο όλων".

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Η "Olé" πικάρει τον Ρονάλντο με... Μέσι

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ισπανοί και Πορτογάλοι αποθεώνουν τον "θεϊκό" Ρονάλντο
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ