ΗΡΑΚΛΗΣ

Η ώρα του Ρέμου

Η ώρα του Ρέμου
ρεμος

Η σημερινή μέρα φαντάζει ως η πιο σημαντική για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή

Ο Αντώνης Ρέμος δείχνει να είναι αποφασισμένος έχοντας στο πλευρό του και τους φιλάθλους του Ηρακλή για να αναλάβει μαζί με τους υπόλοιπους της ομάδας του τις τύχες της ΠΑΕ από τον Γιώργο Σπανουδάκη με την προοπτική να την βγάλει από το αδιέξοδο.
Η λύση του Αντώνη Ρέμου μοιάζει ως μονόδρομο την στιγμή αυτή για την ΠΑΕ Ηρακλής και για αυτό οι επόμενες ώρες μέχρι το βράδυ φαντάζουν ως κριτήριο των περαιτέρω εξελίξεων αφού θα έχει ολοκληρωθεί το ραντεβού που είναι να πραγματοποιηθεί με τον Γιώργο Σπανουδάκη.

Η ομάδα του Αντώνη Ρέμου θα επιδιώξει να πάρει τις τύχες της ΠΑΕ Ηρακλής για ένα εξάμηνο περίπου με την μορφή της διοικούσας επιτροπής μέσω του Πρωτοδικείου. Όσο για τη συνέχεια; Τα πάντα θα εξαρτηθούν ανάλογα με την εξέλιξη που θα υπάρξει αναφορικά με την ρύθμιση των χρεών προς την εφορία αλλά και την δέσμευση του Ευάγγελου Μυτιληναίου ότι θα αναλάβει το δικό του μερίδιο.

Όσο για τον πρώτο τους στόχο από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβουν; Να βάλουν την κατάσταση που θα πάρουν στα χέρια τους βρίσκοντας λύσεις στα άμεσα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι με δεδομένο ότι η προετοιμασία για τη νέα χρονιά είναι να ξεκινήσει την Δευτέρα.

Αυτό πάντως που αποτελεί ερωτηματικό τη στιγμή είναι η διάθεση που θα δείξει ο Γιώργος Σπανουδάκης. Την ίδια ώρα σε στάση αναμονής βρίσκεται τόσο ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Νίκος Παναγόπουλος, όσο πολύ περισσότερο ο τεχνικός της ομάδας, Ιβάν Γιβάνοβιτς, αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας.

Κατά τα άλλα εκπρόσωπος της ομάδας του Αντώνη Ρέμου ήρθε στην διάρκεια της χθεσινής μέρας σε επικοινωνία με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και του ζήτησε να κάνει λίγες ακόμη μέρες υπομονή ενώ του εξέφρασε την επιθυμία της παραμονής του. Όσο για τον Πολωνό από την πλευρά του η απάντηση που του έδωσε ήταν: «Έχω περιμένει δυο μήνες δεν χάθηκε ο κόσμος για 2-3 μέρες ακόμα. Αρκεί να υπάρχει προοπτική γιατί πλέον θα πρέπει να ξεκαθαρίσω το μέλλον μου».








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ