ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η οργισμένη αντίδραση του Τζόνσον

Η οργισμένη αντίδραση του Τζόνσον
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Γκλεν Τζόνσον δεν άντεξε την δριμεία κριτική στους παίκτες της Λίβερπουλ για την αδυναμία τους να κρατήσουν το 3-0 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και επιτέθηκε στους "ειδικούς του καναπέ'!

Όλα έδειχναν στα πρώτα 75 λεπτά του αγώνα πως η βραδιά στο "Σέλχαστ Παρκ" θα ήταν ονειρεμένη για τη Λίβερπουλ και ότι θα έπαιρνε ένα άνετο τρίποντο απέναντι στην δυνατή εντός έδρας Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο το φινάλε ήταν εφιαλτικό για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Διαβάστε το πως έγινε το απίστευτο 3-3 στο Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ καθώς και τις δηλώσεις Ρότζερς .

Οι "αετοί" έκαναν επική αντεπίθεση στο φινάλε, εκμεταλλευόμενοι και την... αφέλεια των φιλοξενουμένων που δεν φρόντισαν να κατεβάσουν στροφές και να θωρακίσουν την άμυνά τους στο τελευταίο 10λεπτο, και έτσι το τελικό 3-3 έδωσε τη χαριστική βολή στην προσπάθεια της Λίβερπουλ για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, ο Γκλεν Τζόνσον δέχτηκε πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα για το την καθίζηση της Λίβερπουλ ( "έπρεπε να ήταν καλύτερος αμυντικά" είχε πει λίγο προηγουμένως για τον Τζόνσον ο Ρόμπι Φάουλερ σε τηλεοπτική εκπομπή) και με το αίμα να... βράζει απάντησε στους επικριτές του.

"Απολύτως αστήριχτα", σχολίασε με το πρώτο του τιτίβισμα, για να συμπληρώσει μετά από μερικά λεπτά: "Τόσοι πολλοί ειδικοί του καναπέ σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από ποδόσφαιρο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ