HEROES 2004

Η οργισμένη απάντηση του Φίγκο σε ερώτηση για το αν έδωσε το χέρι στον Ζαγοράκη

Η οργισμένη απάντηση του Φίγκο σε ερώτηση για το αν έδωσε το χέρι στον Ζαγοράκη

Η ενέργεια του Λουίς Φίγκο να μην δώσει για δεύτερη φορά το χέρι του στον Θόδωρο Ζαγοράκη πριν από το επετειακό ματς των Legends του 2004 με τους All Stars της UEFA προκάλεσε αντιδράσεις, με τον Πορτογάλο θρύλο να δίνει οργισμένη απάντηση.

Ο αγώνας των Legends 2004 με τους UEFA All Stars, που διεξήχθη στο Έσσεν για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδας, βρήκε τους παίκτες του Ότο Ρεχάγκελ να συγκεντρώνουν πάνω τους όλα τα βλέμματα σε ένα παιχνίδι αναμνήσεων, ωστόσο υπήρχε και ένα γεγονός που συζητήθηκε.

Αυτό είχε να κάνει με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Λουίς Φίγκο που βρέθηκαν στη σέντρα για την καθιερωμένη χειραψία, ως αρχηγοί της Ελλάδας και της Πορτογαλίας πριν από 20 χρόνια στον τελικό, με τον Πορτογάλο να δίνει αρχικά το χέρι του στον "Ζαγόρ" αλλά τη στιγμή που διάλεξαν εστίες και ο άλλοτε κάπτεν σήκωσε το χέρι του για να κάνει πάλι χειραψία μαζί του, δεν αντιλήφθηκε την κίνηση και δεν ανταπέδωσε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη "κινητοποίηση" στα social media, με Έλληνες φιλάθλους να κατηγορούν τον Φίγκο για την ενέργειά του και έναν να του κάνει την εξής ερώτηση στο Instagram: "Είναι αλήθεια ότι δεν δώσατε το χέρι σας με τον Ζαγοράκη χθες;".

Το εντυπωσιακό είναι πως ο άλλοτε σούπερ σταρ των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ίντερ δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητο το ερώτημα και πέρασε στην αντεπίθεση, δίνοντας την ακόλουθη απάντηση: "Ποιος το είπε; Πρέπει να είσαι ηλίθιος, αν είμαι σε ένα παιχνίδι όπου η Ελλάδα πανηγυρίζει τη νίκη του Euro 2004 γιατί να μην πω ένα γεια σε όλους;".

Η οργισμένη απάντηση του Φίγκο σε ερώτηση για το αν έδωσε το χέρι στον Ζαγοράκη
PRINT SCREEN

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα μετά από το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο Τάκης Φύσσας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και πέταξε τη "μπηχτή" του προς τον Λούις Φίγκο που έδωσε τα πάντα για να δώσει τη νίκη στους All Stars.

"Ήταν ο μόνος το 2004 που δεν μας είχε δώσει συγχαρητήρια. Τον είχε τσούξει που έχασαν το τρόπαιο. Βέβαια το γεγονός πως θέλει πάντα να κερδίζει, δείχνει πόσο τεράστια προσωπικότητα είναι και σπουδαίος αθλητής", είπε ο παλαίμαχος αριστερός μπακ.

TAGS HEROES 2004 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ