ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ουρουγουάη ανέβαλε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο, λόγω της κατάρρευσης του Ισκιέρδο

Η Ουρουγουάη ανέβαλε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο, λόγω της κατάρρευσης του Ισκιέρδο
PRINT SCREEN

Η Ουρουγουάη προχώρησε στην αναβολή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας για το Σαββατοκύριακο (24-25/8) λόγω της κατάρρευσης του Χουάν Ισκιέρδο.

Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Σάο Πάολο - Νασιονάλ για τη φάση των 16 του Copa Libertadores, με τον Χουάν Ισκιέρδο των Ουρουγουανών να καταρρέει στο κέντρο του γηπέδου λόγω αρρυθμίας και να διακομίζεται σε νοσοκομείο της Βραζιλίας.

Μετά από συμβάν αυτό, η Ουρουγουάη αποφάσισε να αναστείλει κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας για το Σαββατοκύριακο (24-25/8).

"Δεδομένης της ευαίσθητης κατάστασης της υγείας του ποδοσφαιριστή Χουάν Ισκιέρδο, ανακοινώνουμε την απόφασή μας να αναστείλουμε την επαγγελματική δραστηριότητα ποδοσφαίρου που έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι να φροντίσουμε την υγεία του Χουάν, επομένως θα παρακολουθήσουμε στενά την εξέλιξή του τις επόμενες ώρες", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ένωση για τα δικαιώματα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Ουρουγουάη, Mutual (MUFP).

Θυμίζουμε ότι ενώ το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων και τους Ουρουγουανούς να πιέζουν για την ανατροπή του αποτελέσματος που τους έθετε εκτός συνέχειας, ο Ισκιέρδο κατέρρευσε στο κέντρο του γηπέδου.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός στο 86' έχασε τις αισθήσεις του, άρχισε να παραπατάει, σωριάστηκε στο ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής και άρχισε να έχει σπασμούς.

Αμέσως το παιχνίδι διακόπηκε, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν κύκλο γύρο από τον Ουρουγουανό, ενώ γρήγορη ήταν και η αντίδραση των γιατρών.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ