ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ΠΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους

Η ΠΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαρίστησε τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Άρχισε η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα (17/10) ευχαρίστησε τους φιλάθλους του συλλόγου, οι οποίοι έδωσαν το παρών στο νησί των "Φαιάκων" στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση της Περιστεριώτικης ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

" Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τους ηρωϊκούς φιλάθλους της ομάδας που αψήφισαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και έστησαν τη δική τους κερκίδα στη Κέρκυρα.

Η συμπαράστασή τους ακόμη και όταν η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, εμψύχωσε τους παίκτες και συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος".

Από εκεί και πέρα, άρχισε την Δευτέρα με μια προπόνηση η προετοιμασία των "κυανόλευκων" για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Περιστερίου.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Γιαννούλης, Τόμας, Επστάιν, Ζουέλα, ενώ την Τρίτη (18/10) οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στη Κέρκυρα θα παίξουν οικογενειακό διπλό με την ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου και εκείνοι που αγωνίστηκαν θα προπονηθούν στο δεύτερο γήπεδο των εγκαταστάσεων.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ