ΑΡΗΣ

Η ΠΑΕ θα ζητήσει το πόρισμα

Η ΠΑΕ θα ζητήσει το πόρισμα
INTIME SPORTS

Μετά το πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να παραληφθεί το πόρισμα.

Η απόφαση που λήφθηκε για το πόρισμα στο πολύωρο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης ήταν αυτό να παραληφθεί.

Στο τραπέζι των συζητήσεων μπήκαν ακόμη το θέμα του υποψήφιου επενδυτή, τα χρήματα που ποτέ δεν μπήκαν στην ΑΜΚ, το τι θα κάνει η ΠΑΕ με το άρθρο 99.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάρκεια του συμβουλίου συμμετείχαν κάποια στιγμή και εκπρόσωποι της ΚΜΑ αναλύοντας τις δικές τους θέσεις.

Σχετικά με το πόρισμα η απόφαση να παραληφθεί είχε να κάνει ότι ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να μάθει την αλήθεια για τα προηγούμενα χρόνια.

Για τον λόγο αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ζητηθεί επίσημα από την ΚΜΑ να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες, ενώ συζητήθηκε και η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ Άρης.

Μία ανακοίνωση που όπως τονίστηκε θα μπορούσε να αποφευχθεί με το σκεπτικό ότι οποιοδήποτε θέμα ή διαφωνία μπορεί να λυθεί μέσα από συζήτηση.

Κι όσο για το θέμα του υποψήφιου επενδυτή εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι θα έχει αίσια έκβαση, και πλέον δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με απουσίες από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (15/12, 19:30).

Οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Τζον Ίμπεχ για μια ακόμη μέρα συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, οι Σαλόζε Ουντότζι και Ανδρέας Ηρακλής ακολούθησαν και πάλι συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ ο Άντι Ρένια συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Ο νεαρός Παντελής Αντωνιάδης, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον προσαγωγό, θα κάνει αύριο μαγνητική τομογραφία σε μία μέρα όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο "Δασυγένειο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ