ΠΑΟΚ

Η ΠΑΟΚτσήδικη κατάληψη και οι 9.000 κενές θέσεις

Η ΠΑΟΚτσήδικη κατάληψη και οι 9.000 κενές θέσεις
INTIME SPORTS

Πώς εξηγείται η παράλογη απόφαση της διοίκησης της Τότεναμ να σταματήσει την πώληση εισιτηρίων, ενώ υπάρχουν πολλά αδιάθετα εισιτήρια.

Η ενημέρωση που έδιναν το πρωί της Tρίτης (29/11) οι άνθρωποι της Τότεναμ για το συνολικό αριθμό πώλησης εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για περίπου 25.000, χωρίς να υπόλογίζονται τα 2.000 (σε πέταλο και επίσημα) που δόθηκαν στον "Δικέφαλο".

Για ποιο λόγο, λοιπόν, η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου πήρε την απόφαση να διακόψει την διάθεσή τους τη στιγμή που υπάρχουν περίπου 9.000 αδιάθετα εισιτήρια;

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι, αυτό συμβαίνει γιατί πολλά από τα 25.000 εισιτήρια που πουλήθηκαν μέσω Τότεναμ έχουν καταλήξει στα χέρια Ελλήνων που ζουν στο Λονδίνο. Με βάση τις πληροφορίες που έχουν οι Άγγλοι, οπαδοί του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλες τις θύρες του γηπέδου, δίπλα-δίπλα στους φίλους της Τότεναμ, με όποιους κινδύνους μπορεί να εγκυμονεί αυτή η κατάσταση.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που διακόπηκε ξαφνικά η πώληση των εισιτηρίων. Οι ιθύνοντες της Τότεναμ εκτιμούν ότι οι κενές θέσεις που υπάρχουν θα διευκολύνουν να γίνει σωστή κατανομή των φιλάθλων των δύο ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα και κυρίως να συγκεντρωθούν όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε μία συγκεκριμένη πλευρά του γηπέδου.

Άλλωστε, υπάρχει και προηγούμενο για την Τότεναμ που ουσιαστικά λειτούργησε ενισχυτικά στη συγκεκριμένη απόφαση. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με την Βίσλα Κρακοβίας στα πλαίσια του Κυπέλλου UEFA τον Σεπτέμβριο του 2008, όταν χιλιάδες Πολωνοί είχαν κατακλύσει τις κερκίδες του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", έχοντας εξασφαλίσει πολλά περισσότερα εισιτήρια από αυτά που επίσημα είχε πάρει η διοίκηση της ομάδας τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ