ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί θέλει να κρατήσει τον Εμπαπέ με κάθε κόστος

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί στο Champions League.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Όπως αναφέρει η Equipe, η Παρί θέλει να κρατήσει με κάθε κόστος τον Εμπαπέ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, με τη Ρεάλ να καραδοκεί.

Το συμβόλαιο του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάποιοι θεωρούν δεδομένο πως ο 23χρονος Γάλλος θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe την Παρασκευή (11/3), η γαλλική ομάδα δεν το βάζει κάτω. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση της Παρί θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Γάλλου με κάθε κόστος.

Οι Γάλλοι αναφέρουν πως η απώλεια του Εμπαπέ θα είναι μεγάλο πλήγμα για την Παρί και η κριτική προς τους διοικούντες θα αυξηθεί. Μάλιστα, η νευρικότητα που υπάρχει στους Παριζιάνους έγινε φανερή από τις αντιδράσεις του Αλ Κελαϊφί και του Λεονάρντο για τις διαιτητικές αποφάσεις στο Ρεάλ - Παρί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού απέκλεισε τους Παριζιάνους, αναμένεται να κάνει την κίνησή της για τον Εμπαπέ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός σκόρερ της Παρί στα δύο ματς με τους μερένγκες. Φέτος, ο 23χρονος έχει 25 γκολ και 17 ασίστ στις 35 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ