ΠΑΟΚ

Η παρουσία του Ζαγοράκη

Η παρουσία του Ζαγοράκη
Ζαγορακης

Ο Ζαγοράκης θέλει να έχει επαφή με τους παίκτες, ώστε να λύνει άμεσα τα προβλήματα

"Θα είμαι πάντα κοντά σας. Θέλω να με αισθάνεστε δίπλα σας. Γνωρίζω όλα τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς μέχρι τώρα ήμουν ένας από εσάς. Δεν πρόκειται όμως να είμαι από τους κλασικούς εκείνους προέδρους που είναι κάθε μέρα στα πόδια σας. Να με αισθάνεστε όμως δίπλα σας...", είχε τονίσει την πρώτη μέρα ο Θοδωρής Ζαγοράκης στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καλά την ψυχολογία τους και τι πρέπει να αποφεύγει ως πρόεδρος της ΠΑΕ με γνώμονα την εμπειρία του.

Το σημερινό ρεπό ήταν και το πρώτο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ από την περασμένη Δευτέρα όταν και ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Από αύριο θα μπουν και πάλι στο ρυθμό των διπλών προπονήσεων μέχρι την Παρασκευή καθώς το Σάββατο η αποστολή του «Δικεφάλου» θα αναχωρήσει για το Ανόβερο της Γερμανίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

O Βασίλης Λάκης που χθες γυμνάστηκε σε συντηρητικό πρόγραμμα από αύριο αναμένεται να δοκιμάσει να ανεβάσει τους ρυθμούς εκγύμνασης ενώ το παρών είναι να δώσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης ο οποίος εξασφάλισε άδεια για προσωπικούς λόγους αφού συγχωρέθηκε η γιαγιά του και μετέβηκε στη Φλώρινα για την κηδεία της.

Την Τρίτη εξάλλου αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Γκλεν Σάλμον ώστε ο 30χρονος Νοτιοαφρικανός επιθετικός να έχει κατ΄ ιδίαν συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ώστε αν συμφωνήσουν να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ενδεχόμενη απόκτησή του αναμένεται πολύ πιθανό να ισοδυναμεί και με ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Κατά τα άλλα κι όσον αφορά το θέμα της ρύθμισης των χρεών ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η διοίκησή του αναμένουν από αύριο κιόλας να υπάρξουν εξελίξεις. Ο «Τεό» άλλωστε υπενθυμίζεται πως είχε οριοθετήσει την 18η Ιουλίου, δηλαδή την Τετάρτη, ως την ημέρα όπου θα αναμείνει να έχει ολοκληρωθεί αφού διαφορετικά όπως είχε ξεκαθαρίσει στην γραπτή του δήλωση θα παραιτούταν. Όπως γίνεται κατανοητό στο επόμενο τριήμερο θα ξεκαθαρίσουν πολλά για τον ΠΑΟΚ.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ