ΑΡΗΣ

Η παρουσίαση της νέας εμφάνισης

Η παρουσίαση της νέας εμφάνισης
νέτο

Την νέα της εμφάνιση για την σεζόν 2009-10 παρουσίασε την Πέμπτη το μεσημέρι η ομάδα του Άρη (photo story)

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι η παρουσίαση της νέας εμφάνισης για την ομάδα του Άρη.
Το "παρών" έδωσαν οι αρχηγοί της ομάδας σέρχιο Κόκε, Νάτσο Γκαρσία, Θέμης Κουλουχέρης και Μιχάλης Σηφάκης, όπως και ο πρόεδρος του Άρη Θανάσης Αθανασιάδης, ενώ πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη χορηγό εταιρεία της επίσημης ενδυμασίας της ομάδας την REEBOK, ενός ηγέτη στο χώρο της παγκόσμιας αθλητικής βιομηχανίας που και φέτος θα είναι δίπλα μας στηρίζοντας τις προσπάθειές μας για κατάκτηση ακόμα μεγαλύτερων αγωνιστικών στόχων.

Ευελπιστούμε σε μια παραγωγική και ανταποδοτική χρονιά και για τα δύο μέρη και ευελπιστούμε πως του χρόνου θα έχουμε να παρουσιάσουμε βελτιωμένα αποτελέσματα και οι δύο πλευρές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της χορηγού εταιρείας οι οποίοι από το πόστο τους ο καθένας ξεχωριστά και αποτελώντας κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας, φροντίζουν για την κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Άρης"



. Είπε από την μεριά του ο πρόεδρος της ομάδας.

Στην συνέχεια οι τέσσερις αρχηγοί για τη νέα αγωνιστική περίοδο Σέρχιο Κόκε, Νάτσο Γκαρσία, Θέμης Κουλουχέρης και Μιχάλης Σηφάκης, όπως και η πρώτη χρονικά φετινή μεταγραφή του ΑΡΗ, ο Λεάντρο Γκρασιάν παρουσιάσαν τις νέες φανέλες και φυσικά αμέσως μετά το σύνολο των παικτών και ο Ιομάρ Μαζίνιο υπέγραψαν αυτόγραφα και φανέλες στους φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν την αίθουσα.

Κάμπορα:"Θέλουμε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους"

Τέλος ο Χαβιέ Κάμπορα μιλώντας για τη νέα σεζόν είπε: "Τα γκολ δεν είναι για να τα υπόσχεσαι αλλά για να προσπαθείς να τα σημειώνεις και να δίνεις χαρά στον κόσμο. Η ομάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κόσμο της, να μπει με το δεξί στην αγωνιστική περίοδο.

Σκοπός να δώσουμε τα πάντα οι παίκτες για να πετύχει ο Αρης τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν"

.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ