ΑΓΓΛΙΑ

Η πιο γρήγορη κόκκινη κάρτα

Η πιο γρήγορη κόκκινη κάρτα
κόκκινη κάρτα

Την πιο γρήγορη κόκκινη κάρτα στην ιστορία του ποδοσφαίρου αντίκρισε ο επιθετικός της Τσίπενχαμ, Ντέιβιντ Πρατ

Ο λόγος για την πιο γρήγορη αποβολή παίκτη σε ποδοσφαρικό αγώνα, με τον επιθετικό της ερασιτεχνικής Τσίπενχαμ (σ.σ. σύλλογος της Αγγλίας) να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα μετά από τρία δευτερόλεπτα συμμετοχής του στο παιχνίδι.
" Ένιωσα ότι ήταν αυστηρή η απόφαση του διαιτητή, αλλά εκείνος πίστευε ότι ήταν κόκκινη, οπότε δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω από το να το αποδεχθώ", δήλωσε ο Πρατ στα τοπικά μέσα για το μαρκάρισμά του πάνω στον Κρις Νόουλς της Μπάσλεϊ.

Τα βρετανικά ΜΜΕ τονίζουν ότι το... κατόρθωμα του Πρατ αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ, παρόλο βέβαια που δεν διατηρούν όλες οι ερασιτεχνικές λίγκες αρχείο με τέτοιου είδους στατιστικά.

Εξάλλου, το ρεκόρ για την πιο γρήγορη αποβολή ποδοσφαιριστή σε επαγγελματικό επίπεδο διατηρεί ο Τζουσέπε Λορένζο της Μπολόνια, που αποβλήθηκε μετά από 10 δευτερόλεπτα σε αγώνα με την Πάρμα το 1990.

" Το παγκόσμιο ρεκόρ δεν σημαίνει κάτι για μένα. Δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι υπερήφανος. Δεν είμαι παίκτης που εσκεμμένα θα πάω να χτυπήσω κάποιον. Αγωνίζομαι με πάθος και απλά είδα την μπάλα και έπεσα για τάκλιν", υπογράμμισε ο παίκτης της Τσίπενχαμ.






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ