ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η πίστη του Κριστιάνο και το προσπέρασμα στον Μέσι

Η πίστη του Κριστιάνο και το προσπέρασμα στον Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποστήριξε ότι η Ρεάλ μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα πάρει δεύτερη σερί χρονιά CL ενώ αποθέωσε Μπέιλ μετά τον τελικό με Σεβίλλη. Πέρασε τον Μέσι σε ευρωπαϊκά γκολ.

"Ελπίζω ότι η Ρεάλ θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα διατηρήσει στην κατοχή της το Champions League. Πιστευω ότι οι παίκτες που απέκτησε η ομάδα - Τόνι Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες και Κέιλορ Νάβας- θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη στήριξη και ποιότητα", τόνισε μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και συμπλήρωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ποιότητα που έχουμε στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όλα τα τρόπαια. Είναι καλό που πήραμε αυτό το τρόπαιο για την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Παίξαμε καλύτερα από τη Σεβίλλη. Πέτυχα δύο γκολ και προέρχομαι από τραυματισμό οπότε η βραδιά είναι τέλεια. Ήταν φανταστική βραδιά καθώς με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για να σκοράρω".

Φυσικά, ο CR7 έκανε ξεχωριστή αναφορά και στον έτερο μεγάλο σταρ της ομάδας, Γκάρεθ Μπέιλ: "Είναι εκπληκτικός. Δείχνει δυνατός, γρήγορος και είναι πολύ σημαντικός για μας.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος για την εμφάνισή του ενώ και πέρυσι έκανε μία φανταστική σεζόν. Δεν με έχει εκπλήξει, βδομάδα με τη βδομάδα δείχνει την ποιότητά του. Είμαι χαρούμενος που παίζω μαζί του γιατί με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω".

Έγινε 70άρης ο Κριστιάνο

Εν τω μεταξύ, με τα δύο γκολ που σημείωσε στον τελικό του Κάρντιφ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 70 γκολ σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (68 στο Champions League και 2 στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ), αφήνοντας πίσω του τον Λιονέλ Μέσι που έχει 68.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Πορτογάλος, που μετράει πλέον 254 γκολ σε 247 ματς με τη φανέλα της Ρεάλ, υπολειπόταν 18 ευρωπαϊκά γκολ του Μέσι τον Απρίλιο του 2012, όμως με 12+17 γκολ στις δύο τελευταίες σεζόν του Champions League προσπέρασε τον Αργεντίνο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ