ΑΕΚ

Η πρώτη του Ντιοπ

Η πρώτη του Ντιοπ

Η κάμερα του Sport24.gr βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Ζέεφελντ κατέγραψε τα πρώτα «τρεξίματα» του Πάπα Μπούμπα Ντιοπ με τους νέους συμπαίκτες του. Δείτε τα σχετικά videos με το θηρίο από τη Σενεγάλη.

Ο Ντιοπ ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος της ομάδας αλλά περίπου από τη μέση και μετά προτιμήθηκε να τρέξει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, παρέα με τον Νάτσο Σκόκο ο οποίος λόγω κόπωσης από το χθεσινό ματς με την Ουνιρέα δεν ακολούθησε τους εντατικούς ρυθμούς των υπολοίπων.

Η κατάσταση του Ντιοπ θα επανεκτιμάται καθημερινά μέχρι να αποφασιστεί το πότε θα γίνει ένα με τους υπόλοιπους. Η προφύλαξή του γίνεται προληπτικά παρά το γεγονός ότι τα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε είχαν άψογα αποτελέσματα.

Το γεγονός ότι απέχει εδώ και αρκετό από προπονήσεις αναγκάζει το αρμόδιο επιτελείο να έχει επιφυλάξεις παρόλο που ο Σενεγαλέζος, ο «μπούμπι» όπως τον αποκάλεσε χαϊδευτικά μέλος της ομάδας, δεν έδειχνε καν να… ιδρώνει από τους από τις δυνατές ασκήσεις που έκανε στην αρχή και από τους συνεχόμενους γύρους στη συνέχεια.

Στα ωραία της ημέρας και το πείραγμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο γενικό αρχηγό της ομάδας Βασίλη Δημητριάδη (θα το ακούσετε καθαρά στο τρίτο κατά σειρά βίντεο) ο οποίος προσπαθεί να χάσει κιλά και ακολουθεί καθημερινά το δικό του πρόγραμμα: «Βασίλη πάρε ένα καφέ και πούρο, κάτσε εκεί, θα πεθάνεις» είπε ο Ντούσκο στον άλλοτε σούπερ σκόρερ της Ένωσης που ήταν κάθιδρος προσπαθούσε να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Σήμερα εξάλλου ήταν η πρώτη φορά που ο νεοαποκτηθείς αριστερός μπακ από την Ουρουγουάη Κλαούντιο Νταντόμο προπονήθηκε με όλη την ομάδα και έδειξε να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Λογικά στην απογευματινή προπόνηση θα κλωτσήσει και για πρώτη φορά μπάλα από την ημέρα που η ομάδα βρίσκεται στο Ζέεφελντ ακολουθώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ