ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Η Record ρώτησε μέχρι και τον πρώην γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας για να μάθει πόσο θα απουσιάσει ο Ιωαννίδης

Ο Φώτης Ιωαννίδης πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο
Ο Φώτης Ιωαννίδης πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Η... παράνοια στην Πορτογαλία συνεχίζεται για τον Φώτη Ιωαννίδη. Παρότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν πωλείται, οι αναφορές του πορτογαλικού Τύπου είναι καθημερινές, με τελευταία τη δήλωση του πρώην γιατρού της εθνικής Πορτογαλίας, ο οποίος εξηγεί πόσο μπορεί να απουσιάσει ένας ποδοσφαιριστής με τον τραυματισμό που υπέστη οδιεθνής άσος στο φιλικό της Ελλάδας με τη Γερμανία.

Οι αναφορές των πορτογαλικών ΜΜΕ στον Φώτη Ιωαννίδη και το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ είναι σχεδόν καθημερινές. Φυσικά, υπάρχουν εκτενή ρεπορτάζ και αναφορικά με τον τραυματισμό του στο φιλικό της εθνικής Ελλάδας με τη Γερμανία στο Μπορούσια-Παρκ, όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με πρόβλημα στον ώμο.

Μάλιστα, η Record το πήγε κι ένα βήμα παραπέρα, αφού ρώτησε τον ειδικό αθλητικό ορθοπεδικό και πρώην γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας, Ενρίκε Τζόουνς, πόσο διάστημα μπορεί να απουσιάσει ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού και ποιες είναι οι πιθανότητες να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ιωαννίδης υπέστη εξάρθρωση ώμου και για αυτό αποδεσμεύτηκε από τον υπηρεσιακό τεχνικό της εθνικής μας, Νίκο Παπαδόπουλο. Ο άσος των πράσινων θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στην Ελλάδα υπό την παρακολούθηση του ιατρικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τον Ενρίκε Τζόουνς, το χειρότερο σενάριο για τον Ιωαννίδη είναι να απουσιάσει δύο μήνες και να χρειαστεί χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραυματισμού του. Αν ωστόσο η εξάρθρωση είναι πρώτου ή δευτέρου βαθμού, τότε ο ασθενής, συνήθως αναρρώνει μετά από 3 εβδομάδες ακινητοποίησης.

TAGS ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ