ΑΡΗΣ

Η Σαχτάρ αποφασίζει για Καστίγιο

Η Σαχτάρ αποφασίζει για Καστίγιο

Η συγκατάθεση της Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι αυτή που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει απομείνει για το αν ο Νέρι Καστίγιο θα συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στον Άρη.

Ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός πήρε το ΟΚ από τους Σικάγο Φάιερ όπου αγωνιζόταν δανεικός από την ουκρανική ομάδα που θα αποφασίσει για το αν θα συναινέσει στην μετακίνησή του στον Άρη.

Κάτι που αποτελεί και επιθυμία του Καστίγιο όπως έδειξε και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το φλερτ με την σημερινή ημέρα να δείχνει και αυτή στην οποία θα ξεκαθαρίσει το θέμα του.

Σε μία μέρα όπου έπαψε να υφίσταται το ενδιαφέρον για τον Ένζο Καλίνσκι και του δανεισμού του από την Κίλμες μέχρι το καλοκαίρι για τον λόγο ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας της Αργεντινής για την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Clausura.

Κι όσο για τον 31χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Εντού της Ιντερνασιονάλ; Το ενδεχόμενο της απόκτησής του πρόκειται σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες να λάβει χώρα μόνο αν μείνει ελεύθερος από την ομάδα της πατρίδας του.

Την ίδια ώρα στο προσκήνιο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πάντα η περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Βαρόμετρο για το αν τελικά θα αποκτηθεί ή όχι θα εξαρτηθεί από την σχέση του με την ισπανική Θέλτα όπου και ανήκει.

Ατομικό για δύο, απουσία για τρεις

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη εν όψει του αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πρίττας, Αγτζίδης και Κόκε ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Ρουίζ, Κατίδης και Μπουγαίδης. Τέλος ο Ρονάλντο Γκιάρο πλέον προπονείται κανονικά κι από αύριο θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ