SERIE A

Η Σαλερνιτάνα θέλει και Νταβίντ Λουίζ

Ο Νταβίντ Λουίζ με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στην Τότεναμ για την Premier League στις 14 Μαΐου του 2021.
Ο Νταβίντ Λουίζ με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στην Τότεναμ © 2021 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Η συμφωνία με τον Φρανκ Ριμπερί φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στην Σαλερνιτάνα, με ευρωπαϊκά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει προσεγγίσει και τον Νταβίντ Λουίζ, για τον οποίο ωστόσο έχει αρκετό ανταγωνισμό.

Η Σαλερνιτάνα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του Φρανκ Ριμπερί (απομένει να περάσει τα ιατρικά), αλλά φαίνεται ότι δεν θα μείνει εκεί, αφού δημοσιεύματα την θέλει να κινείται και για την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και εξετάζει όλες τις επιλογές του, έχοντας ως πρώτο στόχο να μείνει στην Ευρώπη. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν στην Ιταλία και την Βραζιλία, η Σαλερνιτάνα είχε μία διερευνητική επαφή μαζί του και σύντομα αναμένεται να έχει και συνάντηση, προσπαθώντας να τον πείσει.

Ο 34χρονος αμυντικός φέρεται να έχει αυτή τη στιγμή πρόταση από την Φλαμένγκο προκειμένου να επαναπατριστεί, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Λάτσιο του - άλλοτε προπονητή του στην Τσέλσι - Μαουρίτσιου Σάρι. Προς το παρόν πάντως έχει όλες τις επιλογές του ανοιχτές, κάτι που δίνει ελπίδες στην νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα ότι θα μπορέσει να κάνει και δεύτερη έκπληξη στην ευρωπαϊκή αγορά μετά την συμφωνία με τον Ριμπερί.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ