ΑΡΗΣ

Η Σάλκε για Νάτσο Γκαρσία!

Η Σάλκε για Νάτσο Γκαρσία!
Γκαρσια Νατσο, αρης

Σύμφωνα με Βολιβιανό δημοσίευμα ο παίκτης του Άρη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο 1,1 εκατομμυρίου δολαρίων!

Σήμερα (09-05) έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών στη Γερμανία και το κόστος της μετακίνησης μπορεί να φτάσει το 1,1 εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά! Οι ατζέντηδες του Νάτσο Γκαρσία θα συναντηθούν με τον αθλητικό διευθυντή της Σάλκε, Αντρέας Μέλερ για να εξερευνήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.
“Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να υπογράψει συμβόλαιο με την Σάλκε αλλά θα ξέρουμε περισσότερα στο τέλος της συνάντησης ” αποκάλυψε ο Φοντάνα.

Ο Νάτσο Γκαρσία είναι διεθνής και αναμένεται να κληθεί στην εθνική Βολιβίας για το επερχόμενο Κόπα Αμέρικα, όπου αν πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις, η τιμή του θα αυξηθεί κατακόρυφα.

Από αυτή την πιθανότητα θέλει να…δραπετεύσει ο Μέλερ και να αποκτήσει όσο νωρίτερα γίνεται τον ποδοσφαιριστή του Άρη

Παρελθόν ο Πάουλο Κόστα



Παρελθόν από τον Αρη αποτελεί ο Πάουλο Κόστα, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει και με σύμφωνη γνώμη προπονητή και διοίκησης δεν θα ανανεωθεί.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι από χτες αδειούχος ως το τέλος του πρωταθλήματος και φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι κατά του Ατρομήτου, αφού θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Εκτός του Πάουλο Κόστα απόντες στο κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι και οι τιμωρημένοι Παλαθουέλος, Παπαδόπουλος, Τούτα.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ