ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Σαν Λορέντσο το επόμενο βήμα του Μουνιαΐν μετά από τη 15ετή θητεία στη Μπιλμπάο

Ο Ίκερ Μουνιαΐν της Αθλέτικ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga 2020-2021 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021
Ο Ίκερ Μουνιαΐν της Αθλέτικ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga 2020-2021 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 © 2021 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Η Σαν Λορέντσο έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίκερ Μουνιαΐν, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Μπιλμπάο μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας.

Η Σαν Λορέντσο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίκερ Μουνιαΐν, με τον 31χρονο να ξεκινά επίσημα το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του υπογράφοντας στον αργεντίνικο σύλλογο έπειτα από από 15 χρόνια συμπόρευσης με την αγαπημένη του Μπιλμπάο.

Ο ίδιος είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Νότια Αμερική και η Σαν Λορέντσο έκανε πράξη αυτή την προτίμησή του, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025.

Να σημειωθεί, πως ο ίδιος αποτελεί τον δεύτερο Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας μετά τον Σλοβένο Αντρές Βόμπεργκαρ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ