ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η σχέση Στραματσόνι - Πότσο και ο Βέρε

Foto LaPresse - Roberto Settonce 15/05/2015 Perugia ( Italia)
Sport Calcio 
Perugia - Carpi Campionato di Calcio Serie B  2014 2015
Stadio "R. Curi" 
Nella foto:il giocatore del perugia valerio verre
Photo LaPresse - Roberto Settonce 15th May 2015
 Perugia (Italy) Sport Soccer
Perugia - Carpi Italian Football Championship League B 2014 2015 "Renato Curi" Stadium 
In the pic:perugia player valerio verre
Foto LaPresse - Roberto Settonce 15/05/2015 Perugia ( Italia) Sport Calcio Perugia - Carpi Campionato di Calcio Serie B 2014 2015 Stadio "R. Curi" Nella foto:il giocatore del perugia valerio verre Photo LaPresse - Roberto Settonce 15th May 2015 Perugia (Italy) Sport Soccer Perugia - Carpi Italian Football Championship League B 2014 2015 "Renato Curi" Stadium In the pic:perugia player valerio verre LAPRESSE

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα εκμεταλλευτεί τη σχέση του με τον Τζαμπάολο Πότσο για την εύρεση ενός κεντρικό χαφ για τον Παναθηναϊκό, ενώ του προτάθηκε ο 21χρονος, Βαλέριο Βέρε. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η ανεύρεση ενός κεντρικού χαφ με επιτελικές ικανότητες έχει κριθεί απαραίτητη από τον Αντρέα Στραματσόνι και την έχει αναλάβει προσωπικά, ενεργοποιώντας τις επαφές του στην Ιταλία. Για τους γνωρίζοντες, ο 39χρονος προπονητής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της Ουντινέζε, Τζαμπάολο Πότσο, παρά την απόλυση τον Μάιο του 2015 και θα επιχειρήσει να επωφεληθεί από τη γνωριμία τους.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Ουντινέζε, ο Πότσο θέλησε να μεταφέρει τον Στραματσόνι στη Γρανάδα, την οποία έχει στην κατοχή του από το 2009. Μία προοπτική που δεν συγκίνησε τον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, αλλά δεν διατάραξε στο ελάχιστο τη σχέση των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Στραματσόνι, καλούμενος να ξεπεράσει και την οικονομική δυσπραγία της ΠΑΕ, αποτάθηκε στο δίκτυο του Πότσο, προκειμένου να εντοπίσει εφικτές και ποιοτικές λύσεις. Ο 39χρονος προπονητής έχει δεχτεί ορισμένες προτάσεις και ένας εκ των χαφ που εξετάζει, φέρεται να είναι ο Βαλέριο Βέρε.

Ο 21χρονος ανήκει στην Ουντινέζει, αλλά έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Πεσκάρα, με την οποία έως τώρα στη Serie B μετά 15 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έχει 2 συμμετοχές στο Κόπα Ιτάλια. Ο Βέρε αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, διακρίνεται για την τεχνική κατάρτιση, τις πάσες και τα σουτ του, ενώ έχει την ικανότητα να προωθείται με τη μπάλα, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας.

Ο δανεισμός ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2016, αλλά η προοπτική να προπονηθεί υπό τον Στραματσόνι, σε μία ομάδα με περισσότερες απαιτήσεις όπως είναι ο Παναθηναϊκός, θα τον βοηθούσε στην εξέλιξη του. Κάτι που ίσως παίξει το ρόλο, εάν ο "Στράμα" προχωρήσει την υπόθεση. Ο Βέρε μέχρι το 2012 αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Ρόμα, οπότε δεν είναι άγνωστος για τον 39χρονο προπονητή.

Προς το παρόν, ο κόουτς του Τριφυλλιού αναζητά έναν πιο έτοιμο ποδοσφαιριστή ώστε να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο της μεταγραφής, συζητά με δύο-τρεις παίκτες οι οποίοι έχουν παραστάσεις, αλλά το μικρό κασέ που έχει να προσφέρει και η γενικότερη κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν τον βοηθούν στην προσπάθεια του.

Δείτε ένα βίντεο με τις ικανότητες του Βέρε:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ