ΑΡΗΣ

Η σειρά του Γκαρθία

Η σειρά του Γκαρθία
ολιβα

Ο Γιόναν Γκαρθία πήρε από χθες την σκυτάλη από τους Γιώργο Κολτσίδα και Ρονάλντο Γκιάρο στη λίστα των τραυματιών του Χουάν Κάρλος Ολίβα

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Γκαρθία υπέστη βαρύ μορφής διάστρεμμα και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου δύο εβδομάδες, με τον Ισπανό μέσο στην διάρκεια της σημερινής μέρας να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να φανεί με ακρίβεια η σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Επόμενο ήταν ο τραυματισμός του Γκαρθία να μην αρέσει στον Χουάν Κάρλος Ολίβα αφού ο Ισπανός μέσος βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και είχε ξεχωρίσει ως τώρα με τις εμφανίσεις του.

Υπενθυμίζεται πως με το καλημέρα της προετοιμασίας του Άρη για τη νέα χρονιά εκτός είχαν μείνει οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σέρχιο Κόκε με πρόβλημα στους κοιλιακούς από την περσινή χρονιά, με τον πρώτο να επανήλθε και τον δεύτερο να αναμένεται σε 20 μέρες.

Ακολούθησε ο Νάτσο Γκαρσία όταν στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική Βολιβίας υπέστη διάστρεμμα με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ όσον αφορά τον Βραζιλιάνο Νέτο μετά το μικρό πρόβλημα τραυματισμού με το οποίο ήρθε στην Θεσσαλονίκη και ξεπέρασε κατά την παρουσία της ομάδας στο Ελατοχώρι τραυματίστηκε και πάλι στην Γαλλία για να μπει εκ νέου όμως σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Πρώτος άτυχος επί γαλλικού εδάφους ήταν ο Γιώργος Κολτσίδας ο οποίος πήγε τραυματίας στο Καμπρεντόν από το Ελατοχώρι για να τραυματιστεί και με πρόβλημα στο χόνδρο στο φιλικό με την Παρί Σεν Ζερμέν όπως και ο Ρονάλντο Γκιάρο ο οποίος υπέστη θλάση στο τετρακέφαλο και θα είναι έτοιμος σε τρεις εβδομάδες.

Επόμενο ήταν τα προβλήματα αυτά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας να χάλασαν τα σχέδια του Χουάν Κάρλος Ολίβα που έχει κάθε λόγο να εύχεται ο τραυματισμός του Γιόναν Γκαρθία να είναι και ο τελευταίος τουλάχιστον μέχρι την έναρξη των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων στα τέλη Αυγούστου.

Παλαθουέλος: "Ήθελα να μείνω"


Ο Ισπανός μέσος Ρούμπεν Παλαθουέλος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis λίγες μέρες μετά την μεταγραφή του στη Χαρτς και τόνισε ότι ήθελε να παραμείνει στον Άρη αλλά οικονομικοί λόγοι δεν του το επέτρεψαν.

"Υπέγραψα πριν δύο ημέρες στη Χαρτς, και μετέχω κανονικά στις προπονήσεις εδώ και δύο εβδομάδες", τόνισε αρχικά ο Παλαθουέλος που όσον αφορά την παραμονή του στον Άρη είπε: "Είχα την πρόθεση να μείνω, όμως υπήρχαν τεράστιες οικονομικές διαφορές. Μου πρόσφεραν το χαμηλότερο συμβόλαιο από όλους τους παίκτες του Άρη και το οικονομικό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Η πρόταση που μου έγινε ήταν κάπως καλύτερη από την περσινή, αλλά σε σύγκριση με του άλλους παίκτες ήταν πολύ χαμηλότερη".


Ο Παλαθουέλος δεν έκρυψε ότι μίλησε με τον Μανέλ Φερέρ λέγοντας πως: "Μίλησα με τον κύριο Φερέρ", και επανέλαβε: "Στον Άρη ήθελα να μείνω, αλλά τελικά δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό και στενοχωρήθηκα γιατί ήθελα πολύ να μείνω", για να επισημάνει: "Δεν πρόδωσα τον Άρη, ήθελα να μείνω και δεν ξέρω πως θα επανορθώσω".


Όσο για την απόφασή του; "Κοίταξα τον εαυτό μου και το καλό της ομάδας. Ήρθε μια καλή προσφορά και αποφάσισα να φύγω", για να σταθεί στους φιλάθλους του Άρη και τους ιθύνοντες της ομάδας λέγοντας: "Καταλαβαίνω πως σκέφτονται οι φίλοι του Άρη. Θέλω να ευχαριστήσω στους ανθρώπους της ομάδας για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Κρίμα γιατί ήθελα να μείνω, αλλά δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό και έφυγα".


Ο Παλαθουέλος κατέληξε λέγοντας: "Τα πήγαινα πάρα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη. Θα μου άρεσε να ξαναφορέσω την φανέλα του Άρη", κι όσο για τις μεταγραφές του Άρη είπε: "Δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Τους έχω δει να παίζουν και θεωρώ ότι θα βοηθήσουν τον Άρη να φτάσει ψηλά".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ