ΗΡΑΚΛΗΣ

Η σειρά του Μαρίνκοβιτς...

Η σειρά του Μαρίνκοβιτς...
Γιοβανοβιτς

Η ΠΑΕ Ηρακλής μπορεί να ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Γκαρσία, αλλά σήμερα δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο με τον Μαρίνκοβιτς

Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας συνεχίστηκαν οι συζητήσεις της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Μαρίνκοβιτς και τον εκπρόσωπό του με τον 21χρονο Σέρβο μάλιστα το βράδυ να παρακολούθησε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του «Γηραιού» εν όψει της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και σήμερα δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν την ίδια ώρα που στην Σερβία θεωρείται από τα μέσα ενημέρωσης ως δεδομένη η μετακίνησή του Μαρίνκοβιτς στον Ηρακλή χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι και η τελευταία για τη νέα χρονιά.

"Πρώτη" για Γιοβάνοβιτς


Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής έχει δώσει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς το ΟΚ αν το κρίνει να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή σε θέση που κρίνει ότι πονάει το σύνολο που παρέλαβε την Παρασκευή σύμφωνα και με την εικόνα που αποκόμισε στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

"Είδα αυτό που περίμενα αλλά χρειαζόμαστε δουλειά αλλά είμαι ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση", είχε παραδεχτεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού ενώ δεν είχε κρύψει πως:

"Παρόλα αυτά ακόμη δεν είμαστε στην αγωνιστική κατάσταση που πρέπει κι ελπίζουμε ότι ο χρόνος θα δουλέψει για μας", για να στείλει το δικό του μήνυμα πως: "Τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλα είναι θετικά, αλλά χρειάζεται δουλειά και υπομονή από όλους διότι γνωρίζετε όλοι τι πέρασε ο Ηρακλής την περσινή σεζόν".


Ο Γιοβάνοβιτς σήμερα το πρωί πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του και πάλι στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Εκεί δηλαδή όπου βρισκόταν και στο τέλος της περσινής δύσκολης χρονιάς, στα Πηγάδια με την SKODA Ξάνθη. Όπως και να έχει πάντως ο Γιοβάνοβιτς δείχνει αποφασισμένος να βγάλει σε πέρας και αυτή την αποστολή του ενώ δεν αποκλείεται ο Χρήστος Ζήφκας να βρεθεί και πάλι στο πλευρό του στην θέση του άμεσου συνεργάτη του.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ