ΑΡΗΣ

Η σειρά του μάνατζερ του Ουμπίντες

Η σειρά του μάνατζερ του Ουμπίντες
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Χαβιέρ Ουμπίντες όπως είχε ενημερώσει μέσω εξωδίκου που είχε αποστείλει προ ημερών στην ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής.

Η νέα προσφυγή την οποία καλείται να αντιμετωπίσει η ΠΑΕ Άρης αφορά τον μάνατζερ του Χαβιέρ Ουμπίντες που είχε ενημερώσει μέσω εξώδικου που είχε αποστείλει προ ημερών στην ΠΑΕ Άρης για την κίνησή του.

Μία προσφυγή που όπως ήταν επόμενο ταρακούνησε άπαντες στην Αλκμήνης με τον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Άρης, Αγαπητό Αμπελά, να έχει ξεκινήσει προσπάθεια εντοπισμού του ώστε να του ζητήσει να κάνει λίγες ακόμη ημέρες υπομονής.

Η προσφυγή του μάνατζερ του Ουμπίντες, Γκεράρδο Μαγκνταλένα, έγινε στην FIFA και αφορά το ποσό των 120.000 ευρώ που αφορά και προμήθειες ποδοσφαιριστών που έχουνε αγωνιστεί και στο παρελθόν με την ΠΑΕ Άρης με πιο χαρακτηριστική όλων την περίπτωση του Αλεχάντρο Λέμπο.

Επόμενο είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να έχει ξεκινήσει προσπάθεια εύρεσης εκτός του Ουμπίντες, που βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στην Αργεντινή, και με τον Μαγκνταλένα θέλοντας να βρει την χρυσή τομή μέχρι να ολοκληρωθούν οι διοικητικές ζυμώσεις. Κάτι που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να γίνει στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα υπάρξει ανταπόκριση αλλά και κατανόηση από τον Ουμπίντες που βρίσκεται πάντα στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παρακολουθεί τις εξελίξεις, της τουρκικής Ορντούσπορ αλλά και του ΠΑΟΚ όπως ίσχυε και τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Εν τω μεταξύ μέχρι μεθαύριο Παρασκευή αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο στην Πατσούκα όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρός της, Αντρές Φάσι, από το Κανκούν του Μεξικό όπου διεξήχθη το ντραφτ για το πρωτάθλημα της χώρας.

Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του «Radio Formula» με το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης του διεθνή Μεξικανού να έχει να κάνει με το αν θα επιτευχθεί να ξεπεραστούν τα εμπόδια που υπάρχουνε τόσο με την Σαχτάρ Ντόνετσκ όσο και τον Άρη για υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ