ΑΡΗΣ

"Η σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία"

"Η σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία"
INTIME SPORTS

Η πρόκριση του Άρη στους "32" του Europa League αποκλείοντας την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι η πιο σπουδαία σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας σύμφωνα με τον Νέτο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των κιτρινόμαυρων μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Ραούλ Κούπερ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Ρόζενμποργκ.

«Όταν είχε γίνει η κλήρωση, όλοι είχαν ξεγραμμένο τον Άρη. Κανείς δεν πίστευε ότι θα έχει ελπίδες πρόκρισης. Έχουμε φτάσει στο τελευταίο παιχνίδι να διεκδικούμε την πρόκριση. Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας και από εμάς εξαρτάται να θα περάσουμε στην επόμενη φάση.

Όπως είπε και ο προπονητής μου, υπάρχει μεγάλη αγωνία για το παιχνίδι. Υπάρχει πίεση. Έχει να κάνει, ίσως, με την σημαντικότερη σελίδα του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπάρχει μια μεγάλη κινητοποίηση σε εμάς, στον κόσμο και στην πόλη.

Πιστεύουμε στην ομάδα και στο ρόστερ. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αν κάνουμε ότι πετύχαμε μέχρι τώρα θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι το παιχνίδι στην Γερμανία για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ