ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Σοσιεδάδ απέκτησε τον Σέρχιο Γκόμεθ από την Μάντσεστερ Σίτι

Η Σοσιεδάδ απέκτησε τον Σέρχιο Γκόμεθ από την Μάντσεστερ Σίτι
PRINT SCREEN

Μετά από δυο χρόνια παραμονής στην Μάντσεστερ Σίτι ο Σέρχιο Γκόμεθ αφήνει τους πρωταθλητές Αγγλίας και το Νησί, με την Σοσιεδάδ να έρχεται σε συμφωνία με τους πολίτες για την αγορά του με κανονική μεταγραφή.

Αντίο στην Premier League και στην Μάντσεστερ Σίτι είπε ο Σέρχιο Γκόμεθ, με τον 23χρονος Ισπανό αριστερό μπακ να επιστρέφει μετά από μία εξαετία στην πατρίδα του, για να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι τίτλοι τέλους του Γκομεθ με την Σίτι γράφτηκαν μετά από δύο σεζόν του στο "Ετιχαντ" όπου αγωνίστηκε σε 38 ματς και κατέκτησε 6 τρόπαια, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού, με τους Βάσκους να δίνουν τα χέρια με τους πολίτες έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ και τους Άγγλους να κρατούν 30% ποσοστό μεταπώλησης.

"Είναι ώρα να αφήσω την Μάντσεστερ Σίτι αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες για την στήριξή τους και την καθοδήγησή τους κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στον σύλλογο.

Ήταν πραγματική τιμή να αποτελώ μέλος μίας τόσο ταλαντούχας, φιλόδοξης και επιτυχημένης ομάδας και το να κερδίσω πολλούς σημαντικούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένου του τρεμπλ, είναι κάτι που δεν ξεχάσω ποτέ και θα το έχω ως όμορφη ανάμνηση.

Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα περιπέτεια αλλά εύχομαι στον Πεπ Γκουαρδιόλα και στους παίκτες κάθε επιτυχία στο μέλλον", τόνισε ο Σέρχιο Γκόμεθ μετά από την επισημοποίηση της μετακίνησής του στη Χώρα των Βάσκων για λογαριασμό της Σοσιεδάδ.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ