ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η σούπερ βουτιά του Μέσι!

Η σούπερ βουτιά του Μέσι!

Ακόμα και οι σταρ έχουν τις "άτυχες" στιγμές τους. Ο Λιονέλ Μέσι θέλησε με θεαματική βουτιά να κερδίσει πέναλτι στο 93' κόντρα στη Σοθιεδάδ όμως ο διαιτητής τον τιμώρησε. Δείτε τη φάση!

Όλα έδειχναν στο ξεκίνημα ότι η Μπαρτσελόνα θα είχε ένα άνετο βράδυ Σαββάτου στο "Ανοέτα" όταν προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 11ο λεπτό με τα τέρματα των Τσάβι και Σεσκ Φάμπρεγας, όμως η Σοθιεδάδ αποδείχτηκε "σκληρό καρύδι".

Μέσα σε δύο λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (59'-61') οι Βάσκοι μετέτρεψαν το 0-2 σε 2-2 και έφεραν τους πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης σε πολύ δύσκολη θέση, κατάματα ουσιαστικά με την πρώτη απώλεια βαθμών στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν.

Έτσι και έγινε τελικά, με την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα να μην βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα για τρίτη φορά και να αφήνει μάλιστα το χορτάρι με μία φάση που δεν κολακεύει και τόσο την κορυφαία (και πιο θεαματική) ομάδα του πλανήτη εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια.

Αρνητικός (απρόσμενα μιας που δεν μας έχει συνηθίσει) πρωταγωνιστής ήταν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δοκίμασε στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να εκβιάσει πέναλτι με μία θεαματική βουτιά μέσα στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.

Ο Αργεντινός σταρ θέλησε να εκμεταλλευτεί μία ελάχιστη επαφή που είχε με τον παίκτη της Σοθιεδάδ, Κανταμούρο, για να κερδίσει την εσχάτη των ποινών, όμως ο διαιτητής Ματέου Λαόθ δεν... πείστηκε από το πέσιμό του και αντί για πέναλτι του έδειξε χωρίς δεύτερη σκέψη κίτρινη κάρτα.

Δείτε τη βουτιά του Λιονέλ Μέσι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ