ΕΥΡΩΠΗ

Η Στεάουα διαλύει την Ουνιρέα!

Η Στεάουα διαλύει την Ουνιρέα!

Με αποβολή από το πρωτάθλημα απειλείται η Ουνιρέα που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τουλάχιστον έξι παίκτες της οδεύουν προς την Στεάουα!

Πριν από μερικές μέρες η Άστρα Πλοέστι ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, την απόκτηση τριών παικτών της Ουνιρέα.

Ανάμεσα στους και ο διεθνής άσος και αρχηγός, Γκεόργκε Γκαλαμάζ. Μία εβδομάδα αργότερα οι μεταγραφές ακυρώθηκαν. Ο "ισχυρός άνδρας" της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι αποφάσισε να φέρει στον σύλλογο του Βουκουρεστίου τους προαναφερόμενους παίκτες αλλά δεν έμεινε εκεί.

Τουλάχιστον έξι παίκτες της Ουνιρέα μετακομίζουν στη Στεάουα. Πρόκειται για τους Γκαλαμάζ (σέντερ μπακ), Ρικάρντο Γκόμες (μέσος), Αποστόλ (μέσος), Μαρινέσκου (μεσοεπιθετικός), Ονόφρας (επιθετικός) και Μπιλάσκο (σέντερ φορ).

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και έβδομος, ο Πάμπλο Μπραντάν. ο Αργεντινός αριστερός μπακ που βρισκόταν κοντά στη Στουτγκάρδη τον περασμένο χιεμώνα. Πρόκειται για τεράστιο πλήγμα για την Ουνιρέα που αδυνατεί να βρει λύση στα οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ντουμίτρου Μπουτσάου διεμήνυσε στους ποδοσφαιριστές πως εάν χαρίσουν τα ποσά που τους οφείλονται του επιτρέπει να συνεχίσουν την καριέρα τους, όπου εκείνοι επιθυμούν.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται ο σύλλογος από το Ουζιρτσένι να αποβληθεί από την λίγκα. Σημειώνεται ότι η Ουνιρέα βρίσκεται στην 12η θέση με μόλις μία νίκη σε 6 αγώνες, ενώ αποκλείστηκε και στο Europa League από την Χάιντουκ (4-1, 1-1).

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ