ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η στιγμή... τρέλας του Φέρντιναντ

Η στιγμή... τρέλας του Φέρντιναντ
Φέρντιναντ

Βαρύς αναμένεται να πέσει ο πέλεκυς στο Ρίο Φέρντιναντ που κατηγορείται για ξυλοδαρμό γυναίκας φροντιστή της Τσέλσι

Μία αναμέτρηση που έληξε 2-1 υπέρ της Τσέλσι και που χαρακτηρίστηκε από πληθώρα επεισοδίων, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη λήξη του αγώνα.
Μία από αυτές, μία στιγμή τρέλας του Ρίο Φέρντιναντ, αναμένεται να κοστίσει... ακριβά στον αρχηγό των Πρωταθλητών Αγγλίας και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα ο ακρογωνιαίος λίθος της αμυντικής γραμμής του αγγλικού συλλόγου έχει σοβαρές πιθανότητες να τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές αποκλεισμό αλλά και πρόστιμο 200.000 λιρών επειδή κλώτσησε μία εκ των φροντιστών της Τσέλσι (Τρέισι Ρέι).

Η υπεύθυνη της φυσούνας του "Στάμφορντ Μπριτζ" φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο με μώλωπες στο αριστερό της πόδι.

Και σύμφωνα με την αγγλική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για το περιστατικό. Συγκεκριμένα ζήτησε φωτογραφικό υλικό αλλά και τις καταθέσεις αυτόπτων και αυτήκοων μαρτύρων, προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή του διεθνή αμυντικού.

Εν συνεχεία η πειθαρχική επιτροπή αναμένεται να εξετάσει τα στοιχεία και αν αυτά αποδεικνύουν την ενοχή του Φέρντιναντ, ο πέλεκυς αναμένεται να πέσει βαρύς τόσο στον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και στους "κόκκινους διάβολους" για ανικανότητα να ελέγξει τους ποδοσφαιριστές της.

Επίσης, σε περίπτωση τιμωρίας του, ο Φέρντιναντ είναι πιθανό να τεθεί εκτός αποστολής της εθνικής Αγγλίας για το φιλική αναμέτρηση με την Τσεχία στις 20 Αυγούστου, κάτι που θα τον θέσει κι εκτός κούρσας για την ανάληψη του περιβραχιονίου του αρχηγού των "Λιονταριών".










TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ