ΠΑΟΚ

Η συγγνώμη του Μπαρκαουάν

Η συγγνώμη του Μπαρκαουάν
Μπαρκαουάν

"Είχα ένα προσωπικό πρόβλημα με την οικογένεια μου" δηλώνει ο Κοσμίν Μπαρκαουάν

Ο Ρουμάνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Κοσμίν Μπαρκαουάν μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και απουσίασε από τις υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενώ μεταξύ των άλλων ζήτησε συγνώμη για την απουσία του.

"Είχα ένα προσωπικό πρόβλημα με την οικογένεια μου", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Μπαρκαουάν και συνέχισε: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα επιστρέψω αύριο στην Θεσσαλονίκη, είναι ένα μεγάλο ταξίδι, θα οδηγάω 15 ώρες και δεν ξέρω ακριβώς την ώρα.

Το πρόβλημα μου ήταν σημαντικό και δεν μπορούσα να έχω το μυαλό μου 100% στο ποδόσφαιρο. Τώρα που λύθηκε το πρόβλημα αυτό, έχει... καθαρίσει το μυαλό μου και είμαι έτοιμος να επιστρέψω και να αγωνιστώ. Θα μπορώ να δώσω το 100% στον ΠΑΟΚ.

Μετά το παιχνίδι με τον Άρη μίλησε με τον κόουτς και τον αρχηγό Θόδωρο Ζαγοράκη. Ήταν ένα οικογενειακό πρόβλημα και έπρεπε να πάω. Τους είπα ότι χρειάζομαι περίπου τρεις με τέσσερις ημέρες, αλλά δεν ήξερα πόσο καιρό θα χρειαστεί, αν τελείωνα νωρίτερα θα ερχόμουν πιο πριν".

Σε ερώτηση για το παιχνίδι με τον Άρη είπε: "Με τον Άρη παίξαμε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Αλλά ήταν δύσκολο παιχνίδι, είχαμε εναντίον μας 20.000 θεατές και πάντα ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος", ενώ για αυτό με την Λάρισα τόνισε: "Για την Λάρισα δεν γνωρίζω πολλά, όμως πιστεύω ότι η ομάδα θα παίξει καλύτερα".

Τέλος κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Μπαρκαουάν είπε: "Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε αλλά ήταν θέμα οικογένειας και έπρεπε να βρεθώ στην Ρουμανία για να λύσω το πρόβλημα".










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ