ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Περέιρα και το μήνυμά του στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Περέιρα και το μήνυμά του στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ελίας Περέιρα του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στη δική του μάχη με τη λευχαιμία όταν ήταν 13 ετών και έστειλε μήνυμα στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας ο Ελίας Περέιρα, μέσα από το κανάλι του Παναιτωλικού είπε τη δική του ιστορία.

Ο Αργεντινός διαγνώστηκε με λευχαιμία όταν ήταν 13 ετών και μετά από μάχη δύο χρόνων κατάφερε να βγει νικητής. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα σε όσα παιδιά δίνουν τώρα τη δική τους μάχη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μήνυμά του: "Είμαι ο Ελίας Περέιρα και στα 13 μου διαγνώστηκα με λευχαιμία. Χρειάστηκε να σταματήσω το ποδόσφαιρο, ενώ έπρεπε να ταξιδεύω 2 και 3 φορές την εβδομάδα με το τρένο για την θεραπεία μου. Νοσηλεύτηκα για αρκετούς μήνες. Ήξερα ότι η συνέχεια θα ήταν δύσκολη, αλλά ποτέ δεν τα παράτησα. Στα 15 ήμουν νικητής. Ήμουν υγιής και μπορούσα να κοιτάξω τη ζωή με ελπίδα.

Στα 18 μου πραγματοποίησα 10 συμμετοχές στην Α επαγγελματική κατηγορία της Αργεντινής, ενώ κλήθηκα και από την Εθνική Ελπίδων της Αργεντινής.

Εγώ τα κατάφερα. Θα τα καταφέρεις κι εσύ. Μπορείς! Μην σταματάς να παλεύεις. Ο παιδικός καρκίνος θεραπεύεται. Μην τα παρατάς ποτέ!"

Δείτε το σχετικό βίντεο

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ