ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συνάντηση που έκρινε το μέλλον του Μέσι

Η συνάντηση που έκρινε το μέλλον του Μέσι

Ο εκλιπών Τίτο Βιλανόβα, συναντήθηκε έξι ημέρες πριν πεθάνει με τον Λιονέλ Μέσι και τον έπεισε να μείνει στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την καταλανική τηλεόραση.

Η καταλανική τηλεόραση "TV3" αποκάλυψε μία άγνωστη συνάντηση του Λιονέλ Μέσι με τον τον πρόσφατα εκλιπόντα πρώην τεχνικό του στην Μπαρτσελόνα , Τίτο Βιλανόβα έξι ημέρες πριν αυτός χάσει την μάχη με τον καρκίνο πείθοντάς τον να μείνει στους "μπλαουγράνα".

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο καταλανικός τηλεοπτικός σταθμός ο Λιονέλ Μέσι πήγε στο σπίτι του Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος διένυε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του συνοδευόμενος από τον Ισπανό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Μανουέλ Πίντο.

"Μίστερ θα φύγω", φέρεται να είπε ο Μέσι στον Τίτο Βιλανόβα ο οποίος του απάντησε: "Να πας που; Στην Παρί Σεν- Ζερμέν; Σε κανένα μέρος δεν θα είσαι καλύτερα από την Μπαρτσελόνα"

Η συνάντηση σύμφωνα με την καταλανική τηλεόραση έγινε στις 19 Απριλίου ενώ στις 25 Απριλίου ο Τίτο Βιλανόβα άφησε την τελευταία του πνοή. Στις 16 Μαΐου η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Λιονέλ Μέσι για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναφέρεται επίσης ότι λόγω της επιβαρυμένης υγείας του, ο Τίτο Βιλανόβα δεν επιθυμούσε τις επισκέψεις ποδοσφαιριστών στο σπίτι του, και η εν λόγω συνάντηση έγινε κατόπιν παρέμβασης του Τζοσέπ Μπαρτομεόυ. Οι Λιονέλ Μέσι και Χοσέ Πίντο είναι οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές που είδαν ζωντανό τον Τίτο Βιλανόβα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ