EUROPA LEAGUE

Η συνέντευξη Τύπου του αγώνα

Η συνέντευξη Τύπου του αγώνα
Σπυρόπουλος

Η συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γαλατάρασαϊ στο ΟΑΚΑ

Νέσκετς: "Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά και το καταφέραμε με σκληρή προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο.Ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα μας. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε και αυτό είναι το ποδόσφαιρο.Ήμασταν τυχεροί σκοράροντας στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων και αυτό σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος".

"Ο κ. Ράικαρντ έμεινε στα αποδυτήρια. Θα ήταν κρίμα να συμβεί αυτό που είπε ο Τεν Κάτε χθες, γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι στο επόμενο παιχνίδι κανείς από τους δύο δεν θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας του"!

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με Μπεσίκτας και Παναθηναϊκός σκοράραμε έξι φορές και δεχθήκαμε μόλις ένα γκολ. Ασφαλώς και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Είναι λογική η κούραση που εμφανίσαμε μετά από ένα διάστημα στο παιχνίδι, αφού υπάρχουν παίκτες που έχουν τρία παιχνίδια συνεχόμενα".

"Ο κ. Ράικαρντ παραβρίσκεται στις συνεντεύξεις τύπου που αφορούν το τουρκικό πρωτάθλημα και εγώ στα παιχνίδια της Ευρώπης. Έχουμε όμως τις ίδιες απόψεις για το ποδόσφαιρο και την ίδια οπτική γωνιά στα παιχνίδια"





.

Τεν Κάτε:

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού είπε: "Δεν είναι θέμα ποιότητας. Δεχθήκαμε νωρίς γκολ με αποτέλεσμα να πέσει η αυτοπεποίθηση μας όλοι. Δεν αμυνθήκαμε γενικότερα σωστά ως ομάδα. Στο δεύτερο μέρος βγήκαμε μπροστά αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας".

Για τον Γκαλίνοβιτς δήλωσε: "Όταν δέχεσαι γκολ η ευθύνη είναι συνολική. Όλοι μαζί κάνουν άμυνα και επίθεση. Εγώ δεν είδα ούτε ένα παίκτη που να μην έκανε λάθος σήμερα. Απλά κάποιοι είναι πιο άτυχοι από άλλους, γιατί τα λάθη τους φαίνονται και κοστίζουν.

Πραγματικά δεν ξέρω από που προήρθε η ειρωνεία για τον Γκαλίνοβιτς. Το πρώτο γκολ προήλθε από λάθος. Είναι λογικό λοιπόν να αυξάνεται η δυσφορία για τον τερματοφύλακα"

.

Γιατί το γεγονός πως δεν έκανε αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου μέρους είπε:

"Όταν η ομάδα δεν παίζει καλά στο πρώτο μέρος πρέπει να της δώσεις την ευκαιρία στο δεύτερο μέρος να ανακάμψει. Όμως έγινε γρήγορα το 2-0 και άλλαξαν τα σχέδια μας. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε στη συνέχεια".

Σε ερώτηση για το αν κάποιοι παίκτες παίζουν καλύτερα στο πρωτάθλημα παρά στην Ευρώπη είπε:

"Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά ταυτόχρονα είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Ειδικά απέναντι σε καλές ομάδες. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, γιατί όπως και με την Ατλέτικο δεχθήκαμε νωρίς το γκολ. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι".

Για τον Σισέ είπε: "Δεν ξέρω αν ήταν καθοριστική ο απουσία του. Ο Σισέ είναι καλός παίκτης και ο αντίπαλος δίνει προσοχή σε αυτόν. Δυστυχώς δεν τον είχαμε. Έχουμε καλούς παίκτες. Ο Πετρόπουλος μπήκε πολύ δυνατά".

Σε ερώτηση για το αν υπήρχαν παράπονα από τους παίκτες έιπε:

"Στο ποδόσφαιρο όταν υπάρχει απογοήτευση οι παίκτες αντιδρούν. Μιλήσαμε μετά το ματς και λύθηκαν όλα. Όσο πιο πολλοί παίκτες υπάρχουν, τόσο πιο πολλά και τα εγώ".






















TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ