STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟ - Ξάνθη

Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟ - Ξάνθη
INTIME SPORTS

Η ατυχία ήταν ο βασικός λόγος που δεν κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Νίκο Νιόπλια Συγκρατημένος ο Κεχαγιάς παρά το σπουδαίο αποτέλεσμα και την ισοπαλία στην Λεωφόρο.

Καθόλου ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. Από την πλευρά του ο Νίκος Κεχαγιάς συνεχάρη τους παίκτες και των δυο ομάδων, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να είναι όλοι συγκρατημένοι στο στρατόπεδο της Ξάνθης.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δυο προπονητές:

Νιόπλιας: " Ήταν ένα πολύ κακό ξεκίνημα για εμάς. Έπρεπε να το έχουμε τελειώσει το παιχνίδι μετά το γκολ όταν είχαμε τις ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν το κάναμε και σιγα σιγα η Ξάνθη πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Στο β' μέρος δεν ξεκίνησαμε καλά και με μία φάση φάγαμε το γκολ. Κάναμε φάσεις αλλά δεν είχαμε τον ιδανικό ρυθμό. Ωστόσο, με τις φάσεις που κάναμε, μπορούσαμε να κερδίσουμε".

Για την απουσία του Σισέ, είπε: " Κάθε καλός παίκτης λείπει από μία ομάδα. Όμως και ο Αντώνης ο Πετρόπουλος προσπάθησε, έβαλε το γκολ. Μακάρι να τους είχαμε όλους τους παίκτες. Μια θα λείπει ο ένας λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας, μια ο άλλος, έτσι είναι".

Για το αν αυτό το αποτέλεσμα θα επηρεάσει την ομάδα, είπε:

" Τα πλάνα δεν αλλάζουν, τι να αλλάξουμε; Οι στόχοι είναι οι ίδιοι, απλά κάναμε κακό ξεκίνημα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού".

Τέλος όπως και ο Κάρλος Φρέιτας, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για άλλη μια μεταγραφή:

" Αν αδειάσουν 1-2 θέσεις τότε θα δούμε τι θα γίνει"...

Κεχαγιάς: " Ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα, που μας δίνει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πολύ καλύτερος από μας, αλλά στο δεύτερο ήμασταν καλοί και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Από την αρχή της περιόδου προσπαθούμε να εμπεδώσουμε κάποια πράγματα στην ομάδα μας, με χαμηλούς τόνους και δουλειά.Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που κατάλαβαν ότι μπορούσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε.

Οι ομάδες στην πρεμιέρα δεν παρουσιάζονται 100% έτοιμες και αφού ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε 1-2 ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ, καταφέραμε εμείς να φτάσουμε στην ισοφάριση" είπε ο τεχνικός της Ξάνθης".



TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ