EUROPA LEAGUE

Η συνέντευξη Τύπου

Η συνέντευξη Τύπου
Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επισήμανε πως στη φάση των "32" επιθυμεί δυνατό αντίπαλο για τον Ολυμπιακό

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε:
" Το ποδόσφαιρο δεν είναι ξεχωριστά κομμάτια. Δεν σκεφτόμαστε το Champions League, σκεφτόμαστε το Κύπελλο UEFA, που έχει δύσκολες και δυνατές ομάδες. Αν πάρουμε για παράδειγμα τον όμιλό μας, Ολυμπιακός και Μπενφίκα πρέπει να αγωνίζονται κάθε χρόνο στο Champions League.

Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο το διορθώσαμε. Ο κόσμος φαντάζεται ότι γίνονται... μαγικά στα αποδυτήρια, στη διάρκεια της ανάπαυλας. Είδαμε στο ημίχρονο τι φταίει, γιατί η Χέρτα έπαιζε πολύ γρήγορα και μας δημιουργούσε προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο γρήγοροι και κυριαρχήσαμε.

Έχουμε καλούς παίκτες κι έναν τερματοφύλακα που κάνει επεμβάσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Χέρτα είναι δυνατή ομάδα και τρίτη στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ήρθαν για τη νίκη και το απέδειξαν από το πρώτο λεπτό, αλλά όσο πιο πολλές ευκαιρίες κάνεις, τόσο ποιο πολύ τύχη έχεις να νικήσεις. Μας πάγωσαν στα πρώτα 5 λεπτά. Ήρθαν για να νικήσουν και το έδειξαν.

Έχουμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Το σερί δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Είχαμε δύο ήττες στον όμιλο εκτός έδρας από Γαλατασαράι και Μέταλιστ, αλλά η αλήθεια είναι πως βελτιωνόμαστε το τελευταίο διάστημα μακριά από την έδρα μας.

Η Σεβίλλη έμεινε εκτός συνέχειας και το γεγονός αυτό αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης. Είναι όμορφος και δύσκολος θεσμός και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Στην επόμενη φάση δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποια ισπανική ομάδα. Δεν έχω προτίμηση, αλλά θέλω δυνατό αντίπαλο. Δεν σκεφτόμαστε μακρινά, αλλά μόνο τον επόμενο αντίπαλο στη διοργάνωση. Βήμα-βήμα θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο UEFA.

Οι μεταγραφές είναι εσωτερικό θέμα του συλλόγου. Εξαρτάται από τις σκέψεις της ομάδας και από το αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση που μπορεί να μας βοηθήσει.

Για το θέμα του συμβολαίου μου, δεν μπορώ να πω αν θα μείνω ή θα φύγω. Η συνέντευξη Τύπου δεν γίνεται για αυτή την υπόθεση











".

Από την πλευρά του ο Ελβετός προπονητής της Χέρτα Βερολίνου, Λουσιέν Φαβρ, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: " Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά και είχαμε καλές ευκαιρίες. Αγωνιστήκαμε λίγο από τα πλάγια, καθώς παίξαμε περισσότερο από τον αξόνα και αυτό το γεγονός μας δημιούργησε πρόβλημα στην επανάληψη, όπου δεν είχαμε τη δύναμη να κρατήσουμε το παιχνίδι μας σε υψηλό ρυθμό. Μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε έπρεπε να κρατήσουμε την ηρεμία μας, όμως μετά το 2-0 όλα τελείωσαν. Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο νομίζω πως ο Ολυμπιακός μας φοβόταν, τον είχε πιάσει πανικός".


TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ