ΑΕΚ

Η Συνέντευξη Τύπου

Η Συνέντευξη Τύπου
μπάγεβιτς μαϊστόροβιτς

Ο Μπέγεβιτς εξήγησε στη Συνέντευξη Τύπου τους λόγους για τους οποίους άφησε ορισμένους βασικούς στον πάγκο

Μπάγεβιτς: " Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος που αποφασίζει. Εγώ είμαι πάντα αυτός που αποφασίζει. Είχαμε 2-3 τραυματίες, ήθελα να προφυλάξω κάποιους παίκτες, να δοκιμάσω κάποιους άλλους και να βάλω ξεκούραστους ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό επέλεξα αυτή την ενδεκάδα. Καθένας προσπάθησε όσο μπορούσε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τι να κάνουμε.

Δεν είμαι εγωιστής. Αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα. Είχαμε τραυματισμούς, κουρασμένους παίκτες και θέλαμε να προφυλάξουμε κάποιους σε αυτό το βαρύ τερέν. Ο Σκόκο έπαθε τράβηγμα και δεν θα τον έχουμε την Κυριακή, ενώ και ο Χέρσι είναι πλέον τραυματίας. Αν είναι λάθος, θα το κρίνετε εσείς. Εγώ δεν θεωρώ πως ήταν λάθος. Έχουμε πολλούς παίκτες για να παίξουν, αν διαφωνείτε είναι δικό σας πρόβλημα.

Στην Ελλάδα είναι σύνηθες όταν υπάρχει κακοκαιρία να είναι άσχημος ο αγωνιστικός χώρος. Ασφαλώς οι παίκτες της Έβερτον είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται σε τέτοιες συνθήκες. Όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία που χάσαμε το παιχνίδι. Στο τέλος οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, η Μπενφίκα και η Έβερτον προκρίνονται στον επόμενο γύρο.

Το κίνητρό μας είναι να φύγουμε από τη θέση που είμαστε και να γίνουμε καλύτεροι από ό,τι είμαστε, σε πολλούς τομείς. Στο ματς με την Μπενφίκα δεν θα πάμε για να χάσουμε. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα, ώστε να πάρουμε κάτι καλό.

Πιστεύω πως η Έβερτον μπορεί να προχωρήσει στη διοργάνωση. Σήμερα είχε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών. Αυτό είναι δικό μας θέμα, δεν είναι δικό σας. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με το ποδόσφαιρο και δεν επηρέασε το αποτέλεσμά του. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό







".

Μόγιες: " Ήταν δύσκολα τα πράγματα λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Μου θύμισε τις παλιές καλές ημέρες. Ανησύχησα για αναβολή του αγώνα, γιατί υπήρχαν πολλές λίμνες στον αγωνιστικό χώρο. Αναζητούσα κάποιον υπεύθυνο για τον αγωνιστικό χώρο και δεν έβρισκα κανέναν.

Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Είχαμε πολλά νέα παιδιά και πήγαν καλά. Ασφαλώς μας βοήθησε το γρήγορο γκολ που πετύχαμε. Όταν θα έχουμε πίσω τους τραυματίες μας θα τα πάμε καλύτερα. Έχουμε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες.

Ήταν δύσκολο για μας το παιχνίδι. Μας δυσκόλεψε πολύ η ΑΕΚ, αλλά είχαμε δουλέψει πολύ για το ματς. Δεν βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος, αλλά τελικά και με τη βοήθεια της τύχης τα καταφέραμε. Η ΑΕΚ έχει πολύ δυνατή επιθετική γραμμή, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά με τη βοήθεια και του Θεού πήραμε τη νίκη.

Ξέρουμε ότι η φάση των 32 θα είναι δύσκολη γιατί μπαίνουν ομάδες από το Champions League. Αν όμως δεν έχουμε τραυματισμούς πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε μέχρι και τον τελικό".







TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ