ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η σύζυγος του Αμπνιτάλ ζήτησε να καταθέσει για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Χαμραουί

Ο Έρικ Αμπιντάλ σε παρουσίαση της Μπαρτσελόνα
Ο Έρικ Αμπιντάλ σε παρουσίαση της Μπαρτσελόνα © 2019 EUGENE HISOKO / AP IMAGES

Η σύζυγός του Ερίκ Αμπιντάλ, Χάγιετ, επιθυμεί να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τις φήμες που ξεπρόβαλαν, εμπλέκοντας αυτήν και τον σύζυγό της.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ θα κληθεί από τη δικαιοσύνη να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση της Αμινατά Ντιαλό, η οποία κατηγορείται ότι έβαλε δύο άνδρες να χτυπήσουν μια συμπαίκτριά της για να παίζει περισσότερο. Τα δημοσιεύματα ενέπλακαν και τη σύζυγό του, Χάγιετ, η οποία ζήτησε να απολογηθεί.

Ο πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού βρέθηκε από τις έρευνες ότι το τσιπ του τηλεφώνου της Χαμραουί είναι στο όνομά του. Μάλιστα όπως ανέφερε το δημοσίευμα της Le Monde υπήρξε και μια συνομιλία μεταξύ τους μετά το συμβάν, το βράδυ της 4ης προς την 5η Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις της Χαμραουί και της Ντιαλό σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε η πρώτη καθώς επέστρεφαν από έξοδό τους, οι δύο άντρες που τη χτύπησαν στα πόδια και στα χέρια της είπαν "σου αρέσει να κοιμάσαι με παντρεμένους;"

Μετά από αυτό άρχισαν να ξεπροβάλλουν διάφορα σενάρια που ενέπλεκαν τη σύζυγο του Αμπιντάλ στη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ζήτησε μέσω του δικηγόρου της, να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή των Βερσαλιών να πάει να καταθέσει για να βάλει τέλος στις φήμες που εμπλέκουν τον σύζυγό της με το τραγικό συμβάν.

Μάλιστα ο δικηγόρος της ξεκαθάρισε ότι η πελάτης του δεν έχει τίποτα να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση, δηλώνοντας ότι επιθυμεί να απολογηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ