SERIE A

Η τέταρτη θέση απομακρύνεται...

Η τέταρτη θέση απομακρύνεται...
Γιουβέντους-Μίλαν

Η Γιουβέντους νίκησε τη Μίλαν με 3-2 στο Τορίνο, με τους "ροσονέρι" να βλέπουν το Τσάμπιονς Λιγκ να απομακρύνεται

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντελ Πιέρο στο 12' (δεξί διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή), όμως το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι αντέδρασε και με τον Φίλιπο Ιντζάγκι να σκοράρει δύο φορές προ κενής εστίας (14', 31'), κατάφερε να γυρίσει... τούμπα το ματς και να προηγηθεί με 2-1.
Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Χασάν Σαλιχάμιντζιτς ισοφάρισε σε 2-2, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρεται πως ο Βόσνιος μέσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι. Ο πρώην άσος της Μπάγερν Μονάχου έμελε να καθορίσει την τύχη της αναμέτρησης, καθώς στο 80' με κεφαλιά "έγραψε" το 3-2 υπέρ της Γιουβέντους, που ουσιαστικά "κλείδωσε" την τρίτη θέση της Serie A. Να σημειωθεί πως η Μίλαν αγωνιζόταν από το 67' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπονέρα.

Πλέον, το έργο της Μίλαν δυσκολεύει ακόμα περισσότερο για την κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς παρέμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Φιορεντίνα, που προς το παρόν έχει στην κατοχή της το πολυπόθητο εισιτήριο (56 βαθμούς μετρούν οι "βιόλα" έναντι 52 των "ροσονέρι", με την ομάδα της Φλωρεντίας να έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο).

Εν τω μεταξύ, ένα γκολ του Φαμπρίτσιο Μίκολι στο 84ο λεπτό, "έστεψε" νικήτρια την Παλέρμο στο σικελικό ντέρμπι με την Κατάνια, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής στο καμπιονάτο. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους γηπεδούχους, που σιγούρεψαν την παραμονή της στην κατηγορία των "μεγάλων". Στον αντίποδα, η Κατάνια εξακολουθεί να απειλείται με υποβιβασμό. Να σημειωθεί πως ο Βάλτερ Τζένγκα, στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο των φιλοξενούμενων, γνώρισε την πρώτη ήττα του.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ




Παλέρμο-Κατάνια 1-0 (84' Μίκολι)
Γιουβέντους-Μίλαν 3-2 (12' Ντελ Πιέρο, 45', 80' Σαλιχάμιντζιτς-14', 31' Ιντζάγκι)

ΚΥΡΙΑΚΗ



Έμπολι-Πάρμα (16:00)
Τζένοα-Τορίνο
Λάτσιο-Σιένα
Λιβόρνο-Κάλιαρι
Νάπολι-Αταλάντα
Ρετζίνα-Σαμπντόρια
Ουντινέζε-Ρόμα
Ίντερ-Φιορεντίνα (21:30)

















TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ